BartuP Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 752 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #11 Phanzox dedi: RX6800 3060'ı 5'e katlar 10'a böler. Genişletmek için tıkla...
C Ccrean Femtopat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Mart 2023 #12 BartuP dedi: Laptop mu arıyorsunuz. Excalibur dediğiniz için soruyorum? Genişletmek için tıkla... Masaustu krdsm BartuP dedi: 3060 12 GB. Genişletmek için tıkla... Kanka AMD her turlu alır ve bir de fıyat performans acısından AMD deyı daha cok tercıh edıyorum.
BartuP dedi: Laptop mu arıyorsunuz. Excalibur dediğiniz için soruyorum? Genişletmek için tıkla... Masaustu krdsm BartuP dedi: 3060 12 GB. Genişletmek için tıkla... Kanka AMD her turlu alır ve bir de fıyat performans acısından AMD deyı daha cok tercıh edıyorum.
BartuP Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 752 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #13 Ccrean dedi: Masaustu krdsm Kanka AMD her turlu alır ve bir de fıyat performans acısından AMD deyı daha cok tercıh edıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim tercihim NVIDIA hocam. AMD işlemcide canımı yesin ama ekran kartlarına ısınamadım
Ccrean dedi: Masaustu krdsm Kanka AMD her turlu alır ve bir de fıyat performans acısından AMD deyı daha cok tercıh edıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim tercihim NVIDIA hocam. AMD işlemcide canımı yesin ama ekran kartlarına ısınamadım