17-18 bin TL monitör dahil sistem önerisi

Kasa olarak bu fiyata en iyi bu var sanırım. Önerileriniz varsa atabilirsiniz. Monitör hakkında hiçbir fikrim yok. Şimdiden sağ olun.
Monitöre yaklaşık en az 3 3,5kgerekiyor bunu bütçeden çıkarınca 14 15k kalıyor. Bu fiyatada ekran kartı dışındaki parçalar sıfır ekran kartı 2.el olacak şekilde RX 6600 veya 3060'lı bir sistem dizilebilir şu an.

Bu monitörün alınmasını kesinlikle önermem. 0.2 ms gibi ibarelere aldanmayın hiçbir özellik taşımıyor renkler çok ölü olur ve ölü piksel çıkma olasılığı fazlaca var. Benim önerdiğim monitör gayet yeterli.

Hocam sistem hazır olmalı maalesef kendim için açmadım konuyu. Bu bütçeye attığım hazır kasadan daha iyisi var mıdır?

Hocam daha ucuz yollu bir monitör önerir misiniz? Bu şekilde 20k'ya geliyor.

Son düzenleme:
Hocam sistem hazır olmalı maalesef kendim için açmadım konuyu. Bu bütçeye attığım hazır kasadan daha iyisi var mıdır?
Maalesef hazır sistemler çok pahalandı 1 hafta önce 14kya Arc A750'li sistem vardı şu an 17, 5K oldu.
En ucuz RX 6600 bu ancak PSU iyi değil PSU FSP 700W yapılabilir o da 17k oluyor sistem o zamanda monitöre bütçe kalmıyor. Bu yüzden ya sistem toplamak ya da bütçe arttırmak daha mantıklı bence.

Hocam benim attığımı değerlendirdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…