ToRiA Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #1 17 18 cm 8 cm genişlik claw SteelSeries Rival 3 mü yoksa Sensei Ten mi? Bütçem şu an Rival 3'e yetiyor ama biraz daha zorlayıp Sensei Ten alabilirim ne yapmalıyım sizce genellikle Valorant LoL CS:GO oynuyorum.
17 18 cm 8 cm genişlik claw SteelSeries Rival 3 mü yoksa Sensei Ten mi? Bütçem şu an Rival 3'e yetiyor ama biraz daha zorlayıp Sensei Ten alabilirim ne yapmalıyım sizce genellikle Valorant LoL CS:GO oynuyorum.
GoofBro Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 559 Çözümler 2 19 Temmuz 2022 #2 ToRiA dedi: 17 18 cm 8 cm Genişletmek için tıkla... Rival 3 al.
ToRiA Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #3 GoofBro dedi: Rival 3 al. Genişletmek için tıkla... Neden bir sebebi var mı? Yani Sensei Ten neden tercih etmedin Son düzenleme: 19 Temmuz 2022
GoofBro dedi: Rival 3 al. Genişletmek için tıkla... Neden bir sebebi var mı? Yani Sensei Ten neden tercih etmedin
GoofBro Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 559 Çözümler 2 19 Temmuz 2022 #4 ToRiA dedi: Neden bir sebebi var mı? Yani Sensei Ten neden tercih etmedin Genişletmek için tıkla... Fiyat performans olarak iyi. Arada neredeyse 2 kat fark var.
ToRiA dedi: Neden bir sebebi var mı? Yani Sensei Ten neden tercih etmedin Genişletmek için tıkla... Fiyat performans olarak iyi. Arada neredeyse 2 kat fark var.
ToRiA Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #5 GoofBro dedi: Fiyat performans olarak iyi. Arada neredeyse 2 kat fark var. Genişletmek için tıkla... almışken daha güzel bir şey alayım diyorum profesyonel olarak valorant oynuyorum
GoofBro dedi: Fiyat performans olarak iyi. Arada neredeyse 2 kat fark var. Genişletmek için tıkla... almışken daha güzel bir şey alayım diyorum profesyonel olarak valorant oynuyorum
GoofBro Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 559 Çözümler 2 19 Temmuz 2022 #6 ToRiA dedi: almışken daha güzel bir şey alayım diyorum profesyonel olarak valorant oynuyorum Genişletmek için tıkla... O zaman saatlerce oyun oynuyorsundur iyi bir mouse almak lazım. Sensei Ten iyi olur.
ToRiA dedi: almışken daha güzel bir şey alayım diyorum profesyonel olarak valorant oynuyorum Genişletmek için tıkla... O zaman saatlerce oyun oynuyorsundur iyi bir mouse almak lazım. Sensei Ten iyi olur.