- Makaleler
- 4
Arkadaşım için en fazla 20 bin TL'ye telefon önerisi istiyoruz, üstüne çıkmayacak. Samsung telefon tercihimiz, teşekkürler. S21FE düşündük ama biraz eskidi.
Merhaba hocam.Arkadaşım için en fazla 20 bin TL'ye telefon önerisi istiyoruz, üstüne çıkmayacak. Samsung telefon tercihimiz, teşekkürler. S21FE düşündük ama biraz eskidi.
S serisi telefon çıkmaz mı hocam? En azından 3-5 sene gitsin diyoruz ama.Merhaba hocam.
Sadece Samsung ise A36 veya A56 bakılmasını tavsiye ederim.
Arkadaşım için en fazla 20 bin TL'ye telefon önerisi istiyoruz, üstüne çıkmayacak. Samsung telefon tercihimiz, teşekkürler. S21FE düşündük ama biraz eskidi.
S21 FE hocam sıfır olarak varsa. İkinci el düşünülürse o bütçede S23 FE denk gelebilir.S serisi telefon çıkmaz mı hocam? En azından 3-5 sene gitsin diyoruz ama.
Merhaba hocam.
Sadece Samsung ise A36 veya A56 bakılmasını tavsiye ederim. A56 dedim ancak indirim denk gelirse bakılmalı, A36 daha pozitif.
A36 ve 56 ile arasında kayda değer fark var mı acaba?Hocam bu konu hakkında bende de 2 tane konu var bakabilirsin istersen konularımdan.
Sorayım, sıkıntı olur muhtemelen hocam en en yüksek çıkacağı bütçe çünkü 20 civarları. 22'ye attım, alabilirse onu alır. A56 ve A36 arasında çok fark var mı? Ve ek olarak A36 nasıldır sizce?Samsung baksanızda bakmasanızda Galaxy A56 dışında pek seçenek yok hocam. Sırf S serisi diye S21FE tercih etmezdim şahsen.
![]()
Samsung Galaxy A56 5g 128 Gb 8 Gb Ram Siyah ( Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy A56 5g 128 Gb 8 Gb Ram Siyah ( Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tabii bütçeyi 600TL kadar aşıyor. Sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.