17-20 bin TL telefon önerisi

Bütçe
17.000 - 20.000 en fazla.
Arkadaşım için en fazla 20 bin TL'ye telefon önerisi istiyoruz, üstüne çıkmayacak. Samsung telefon tercihimiz, teşekkürler. S21FE düşündük ama biraz eskidi.
Merhaba hocam.

Sadece Samsung ise A36 veya A56 bakılmasını tavsiye ederim. A56 dedim ancak indirim denk gelirse bakılmalı, A36 daha pozitif.

S serisi telefon çıkmaz mı hocam? En azından 3-5 sene gitsin diyoruz ama.
S21 FE hocam sıfır olarak varsa. İkinci el düşünülürse o bütçede S23 FE denk gelebilir.

Arkadaşım için en fazla 20 bin TL'ye telefon önerisi istiyoruz, üstüne çıkmayacak. Samsung telefon tercihimiz, teşekkürler. S21FE düşündük ama biraz eskidi.

Samsung baksanızda bakmasanızda Galaxy A56 dışında pek seçenek yok hocam. Sırf S serisi diye S21FE tercih etmezdim şahsen.

Tabii bütçeyi 600TL kadar aşıyor. Sorun olur mu?

Samsung baksanızda bakmasanızda Galaxy A56 dışında pek seçenek yok hocam. Sırf S serisi diye S21FE tercih etmezdim şahsen.

Tabii bütçeyi 600TL kadar aşıyor. Sorun olur mu?
Sorayım, sıkıntı olur muhtemelen hocam en en yüksek çıkacağı bütçe çünkü 20 civarları. 22'ye attım, alabilirse onu alır. A56 ve A36 arasında çok fark var mı? Ve ek olarak A36 nasıldır sizce?

Düzenleme: @XPlasma 20.599'aymış bu A56 hemen attım umarım alabilir.

Bütçenize göre en iyi sıfır telefon tercihi S21 FE veya A56 olur, bütçe biraz daha artarsa veya 2.el bakarsanız POCO X6 Pro öneririm.

A36'da SD 6 Gen 3 kullanılıyorken A56'da Exynos 1580 mevcut.
1580, SD 6 Gen 3'ten daha iyi bir çip; Exynos diye uzaklaşılmasını, bu durumda açıkçası tavsiye etmem.

Bunun haricinde birbirine benzer cihazlar, alınabilirse A56 derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı