17.3 laptop çantası önerisi

Bütçe
1000-2000

ulaselessar

Kilopat
Amazon

Arkadaşlar bu çantayı almayı düşündüm ama önerileriniz varsa bekliyorum.

Ayrıca yukarıdaki çantayı alırsam gümrüğe takılır mı? Yurt dışından geliyormuş. Alışverişi tamamla dediğim zaman vergi eklenmiyor.

Amazon

Arkadaşlar bu çantayı almayı düşündüm ama önerileriniz varsa bekliyorum.

Ayrıca yukarıdaki çantayı alırsam gümrüğe takılır mı? Yurt dışından geliyormuş. Alışverişi tamamla dediğim zaman vergi eklenmiyor.
procasenin venom serileri var kendim kullanıyorum çok memnunum linkini ataçağım siteden aldım ellerinde olmasa bile wp hattından yardımcı oluyorlar havalede indirim vs yapıyorlar almasan bile fikrin olur gir bi bak

Almanya'dan değil Türkiye'den geliyor sanırım.
amazon hem yurdışı hem yurtiçi çalışıyor yurt dışı ürünlerde vergi vs cıkar odeme esnasında ama amazonda iade sorunu var karşında muhattab bulamıyorsun demir kesmek için roket aldım haftasında arızalandı müşteri hizmetlerine ulaşmak istedim üyeliğimi sildiler

Hocam bu attıklarınız yüksek ihtimal baya kaliteli ürünler ama çok pahalılar ya.

Üstteki çantayı N11'den aldım, az önce elime ulaştı. Kaliteli hissettirdi, sıkıntı yaşatmaz umarım
procasenin venom serileri var kendim kullanıyorum çok memnunum linkini ataçağım siteden aldım ellerinde olmasa bile wp hattından yardımcı oluyorlar havalede indirim vs yapıyorlar almasan bile fikrin olur gir bi bak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı