ulaselessar
Kilopat
procasenin venom serileri var kendim kullanıyorum çok memnunum linkini ataçağım siteden aldım ellerinde olmasa bile wp hattından yardımcı oluyorlar havalede indirim vs yapıyorlar almasan bile fikrin olur gir bi bakAmazon
Arkadaşlar bu çantayı almayı düşündüm ama önerileriniz varsa bekliyorum.
Ayrıca yukarıdaki çantayı alırsam gümrüğe takılır mı? Yurt dışından geliyormuş. Alışverişi tamamla dediğim zaman vergi eklenmiyor.
Amazon
Arkadaşlar bu çantayı almayı düşündüm ama önerileriniz varsa bekliyorum.
Ayrıca yukarıdaki çantayı alırsam gümrüğe takılır mı? Yurt dışından geliyormuş. Alışverişi tamamla dediğim zaman vergi eklenmiyor.
amazon hem yurdışı hem yurtiçi çalışıyor yurt dışı ürünlerde vergi vs cıkar odeme esnasında ama amazonda iade sorunu var karşında muhattab bulamıyorsun demir kesmek için roket aldım haftasında arızalandı müşteri hizmetlerine ulaşmak istedim üyeliğimi sildilerAlmanya'dan değil Türkiye'den geliyor sanırım.
procasenin venom serileri var kendim kullanıyorum çok memnunum linkini ataçağım siteden aldım ellerinde olmasa bile wp hattından yardımcı oluyorlar havalede indirim vs yapıyorlar almasan bile fikrin olur gir bi bak
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.