5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 26 Şubat 2023 #11 toomanynights dedi: Atılan farelerin boyu ile aynı gözüküyor en azından internete göre. Viper Mini yazacaktım şimdi. Bu fiyatlarda büyük fare var mı emin değilim. Genişletmek için tıkla... Viper minide güzel fare ancak, Onun yerine hyperx veya prime mini alınabilir.
toomanynights dedi: Atılan farelerin boyu ile aynı gözüküyor en azından internete göre. Viper Mini yazacaktım şimdi. Bu fiyatlarda büyük fare var mı emin değilim. Genişletmek için tıkla... Viper minide güzel fare ancak, Onun yerine hyperx veya prime mini alınabilir.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #12 SametST dedi: Aklımda bu mouse var ama elime küçük gelir mi emin değilim. Sizin başka mouse öneriniz var mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... 2. Elden bakın pulsefire haste daha ucuzdu ve bu kadar verilmez bana göre.
SametST dedi: Aklımda bu mouse var ama elime küçük gelir mi emin değilim. Sizin başka mouse öneriniz var mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... 2. Elden bakın pulsefire haste daha ucuzdu ve bu kadar verilmez bana göre.
N nikefootball Megapat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #13 Mouse'un üst kısmı özellikle çok etkiliyor. Eşlim 18.5 cm olmasına rağmen geçen gün aldığım Razer V2 x Hyperspeed bir tık büyük gibi geldi. Orta kısmı avuç içine yüksek gelince parmakların uç noktalara zor basıyor.
Mouse'un üst kısmı özellikle çok etkiliyor. Eşlim 18.5 cm olmasına rağmen geçen gün aldığım Razer V2 x Hyperspeed bir tık büyük gibi geldi. Orta kısmı avuç içine yüksek gelince parmakların uç noktalara zor basıyor.