Kayseri Mantısı
Petapat
- Makaleler
- 5
Çok ucuz. Ben güvenemedim ona. O paraya düzgün bir hava soğutma daha mantıklı bence.@BerkeP şu sıvı soğutma nasıldır?
En önemli soru olan bütçe dahil çoğu soruma bir şey yazmadınız. Bütçe yazmasanız öneremem. Çünkü her modele azıcık daha ekleyip daha iyisini alabilirsiniz.@SkyRose daha çok yeni çıkan hikayeli oyunları oynayacağım. Rekabetçi oyunlar ile aram yok. Panel olarak VA ya da IPS olabilir.
Çok ucuz. Ben güvenemedim ona. O paraya düzgün bir hava soğutma daha mantıklı bence.
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
2500 ya da 3000 diyelim madem.En önemli soru olan bütçe dahil çoğu soruma bir şey yazmadınız. Bütçe yazmasanız öneremem. Çünkü her modele azıcık daha ekleyip daha iyisini alabilirsiniz.
Öneririm yine bir şeyler de isabetli olmaz.
Bütçeyi arttırdıysanız sıvı soğutma olarak PF240 baksın bence.Tamamdır, arkadaş sıvı soğutma ister belki diye Arctic 240mm olanı koydum.
Bütçeyi arttırdıysanız sıvı soğutma olarak PF240 baksın bence.
Herkese teşekkürler. Monitör piyasasını hiç bilmediğim için kesin bir şey diyemiyorum. Zaten onu almama daha 5-6 ay var. Tekrar konu açarım.