17.500 TL sistem önerisi

Sistem güzel ancak hazır sistem olsa daha iyi.

Hocam teşekkür ederiz uğraşmışsiniz ancak hazır sistem taraftarı biraz. Kusura bakmayın lutfen .

Benim attığımsistem aynı fiyata iki katı perf veriyor haberiniz olsun
Sistem güzel ancak hazır sistem olsa daha iyi.
hocam Falcon 3050 V2 | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3050 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Whisper | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6600 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Hocam çok güzel bir sistem yoplamışsınız keşke bütçe olsada daha iyi bir ekran kartı takabilseniz. Tebrikler.

Hocam çok güzel bir sistem yoplamışsınız keşke bütçe olsa da daha iyi bir ekran kartı takabilseniz. Tebrikler.

Bunu takarsak hedef fiyattan çok daha aşağısına düşeriz hocam 1660S'den daha iyi ama ben NVIDIA'yı daha çok beğendiğimden önerdim.

Ekran kartı olarak öyle ama işlemci gücü sizinki benim önerdiğimin bayağı gerisinde kalıyor. Ayrıca önerdiğiniz kasa ve PSU daha ucuza bulunabilir o fiyatla işlemciye verseydiniz daha iyi bir sistem çıkarabilirdiniz

Sharkoon alıp gürültüden gebermek istemiyorum aldığınız kasa bronz sertifika olduğuna bakmayın.

hocam
Falcon 3050 V2 | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3050 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Whisper | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6600 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

bana sorarsanız whisper daha iyidir

Hocam 13.700 TL bu sistem için biraz pahalı bence indirim kovalayıp 12100F ve 6600 almak daha mantıklı. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…