17.500 TL sistem önerisi

Lakaledo

Centipat
Sinerji Sargas Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6700 XT [Oyun Bilgisayarı] aklımda iki sistem var Sinerji Hyper Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı]

Sargas sisteminde (6700XT olan) SSD'yi Samsung yapıp en ucuz soğutucuyu seçeceğim 17.300 TL yapıyor.

Hyper sisteminde (3060 olan) direkt özelleştirmeden alacağım. 27.500 TL yapıyor (soğutucu kısmında zaten seçili bu sistemde bakabilirsiniz.)

Hangisini tercih edersiniz? Başka sıstem önereceksenız SINERJI.COM üzerınden önerınız dığer sıtelere bakamayacağım.

Bütçe 17.500 TL'ye kadar.

Diğer sitelere neden bakmıyorsunuz?

Niye sadece Sinerji? Daha iyileri bulunabilir.

dostum attığım linklere neden hiç bakmadan cevap veriyorsun? Aynı sistemi koydum zaten.

Sadece Sinerji olmasının nedeni tanıdığım herkes oradan PCsini aldı. Güvendiğim 3 site var zaten İncehesap, Sinerji ve Itopya. Itopya kazık satıyor. Incehesap ise siparişleri geciktiriyor. Sinerjiden almak istiyorum. Bunlardan başka tanımadığım internet sitelerine de bakamıyorum çünkü 2 saat araştırıp güvenilir olup olmadığından ve diğer insanlarla tartışmak istemiyorum bu konuda. En güveniliri Sinerji benim için.

Ayrıca Hyper (3060lı) olanda SSD yi Samsung yapmayı düşünüyorum 18.300 TL yapıyor. 1000 TL fark oluyor diğer sistem ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…