17 bin civarı sistem önerisi

Bütçe
17000

Poacaq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar 17 bine ne kadar iyi bir sistem alabilirim? Monitör falan her şey dahil.
İsteklerim: En az RTX 3050 ayrıca monitörün 144Hz olabilirse iyi olur çok kötü olmasın yeter benim için bir şeylerden kısıp diğerleri kötü olsun istemiyorum.
(İstekler mümkün müdür acaba)

Monitör konusunda emin olamadım daha iyisi bulunabilir ama bu bütçeye bulabildiğim en iyisi budur.

Monitör konusunda emin olamadım daha iyisi bulunabilir ama bu bütçeye bulabildiğim en iyisi budur.

Hocam bütçe kısmı 15bine düştü de ona göre bir toplama yapar mısınız rica etsem monitörü değiştirmenize gerek yok onu garantiledim.

Öyle olsun hocam teşekkürler.
Öyle yapacaksın değil mi hocam?

ama isterseniz DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
bunlardan birini de alabilirsiniz.

Öyle yapacaksın değil mi hocam?

ama isterseniz DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
bunlardan birini de alabilirsiniz.
Aklımda en son attığınız vardı aslında ama kararsızım tam bir şey diyemeyeceğim teşekkür ederim yine de zamanınızı harcadım.

Aklımda en son attığınız vardı aslında ama kararsızım tam bir şey diyemeyeceğim teşekkür ederim yine de zamanınızı harcadım.
Parça kalitesi ve fiyat konusunda bu daha iyi. Diğeri yaklaşık 100 TL daha pahalı ancak güç kaynağı kötü.

Monitör olarakta buna bakılabilir,

Parça kalitesi ve fiyat konusunda bu daha iyi. Diğeri yaklaşık 100 TL daha pahalı ancak güç kaynağı kötü.

Monitör olarakta buna bakılabilir,

Sistem güzelde monitörün sitesine giremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı