ULTIMA-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.116,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Monitör konusunda emin olamadım daha iyisi bulunabilir ama bu bütçeye bulabildiğim en iyisi budur.
Hocam yapmayın ya bu sistemi alın monitörü ucuz birşey alıp sonradan değişin.Hocam bütçe kısmı 15bine düştü de ona göre bir toplama yapar mısınız rica etsem monitörü değiştirmenize gerek yok onu garantiledim.
Öyle olsun hocam teşekkürler.Hocam yapmayın ya bu sistemi alın monitörü ucuz birşey alıp sonradan değişin.
Öyle yapacaksın değil mi hocam?Öyle olsun hocam teşekkürler.
Aklımda en son attığınız vardı aslında ama kararsızım tam bir şey diyemeyeceğim teşekkür ederim yine de zamanınızı harcadım.Öyle yapacaksın değil mi hocam?
ama isterseniz DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
bunlardan birini de alabilirsiniz.BONUM /RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 16 GB 3600 MHZ DDR4 / 512 M2 NVME SSD / GAMING BİLGİSAYAR
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Yok her zaman.Aklımda en son attığınız vardı aslında ama kararsızım tam bir şey diyemeyeceğim teşekkür ederim yine de zamanınızı harcadım.
Parça kalitesi ve fiyat konusunda bu daha iyi. Diğeri yaklaşık 100 TL daha pahalı ancak güç kaynağı kötü.Aklımda en son attığınız vardı aslında ama kararsızım tam bir şey diyemeyeceğim teşekkür ederim yine de zamanınızı harcadım.
Sistem güzelde monitörün sitesine giremedim.Parça kalitesi ve fiyat konusunda bu daha iyi. Diğeri yaklaşık 100 TL daha pahalı ancak güç kaynağı kötü.
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Monitör olarakta buna bakılabilir,