17 bin TL Android telefon önerisi

kuzzys

Centipat
Daha fazla  
1 sene önce aldığım Samsung A25 telefonu IMEI kopyalanması nedeni yüzünden iadeye gitti. Yeni telefon konusunda da çok kararsız kaldım. Oyun oynarım ama çoğunlukla günlük iş az da kamera. Bütçe 17k falan. Siz olsaydınız ne tercih edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 sene önce aldığım Samsung A25 telefonu IMEI kopyalanması nedeni yüzünden iadeye gitti. Yeni telefon konusunda da çok kararsız kaldım. Oyun oynarım ama çoğunlukla günlük iş az da kamera. Bütçe 17k falan. Siz olsaydınız ne tercih edersiniz?
A56 yada Honor 400 bakın.

A56 öneririm. A56'nın muadili Honor 400'e kıyasla A56 bence senin için daha iyi. Neden diye soracaksan işlemcisi bir tık daha iyi A56'nın. Artı olarak 6 yıl güncelleme gelecek.

A35 5G öneririm hem şarjı uzun gidiyor hem de çoğu oyunda 60-90 FPS arası veriyor 7 yıl daha güncelleme alacak şu anda 15K-20K arası değişiyor fiyatı.

A35 5G öneririm hem şarjı uzun gidiyor hem de çoğu oyunda 60-90 FPS arası veriyor 7 yıl daha güncelleme alacak şu anda 15K-20K arası değişiyor fiyatı.
A36 varken aynı fiyata neden eski bir model alsın ki arkadaş? Ayrıca bütçesi A56'ya gayet de yetiyor. Ve senin önerdiğin cihaz 7 yıl güncelleme almayacak.

A36 varken aynı fiyata neden eski bir model alsın ki arkadaş? Ayrıca bütçesi A56'ya gayet de yetiyor. Ve senin önerdiğin cihaz 7 yıl güncelleme almayacak.

İkisi de 6 yıl güncelleme alacak ama ikisi farklı fiyatlarda. A56 19k gibi(128 olan). A36 da 16k gibi. A56 işlemci performansı ve kamera bakımından daha iyi bir telefon ayrıca UFS 3.1 var bu cihazda.

Ben bu bütçe için Honor 200 öneririm. Artarsa da Honor 400 bence. Sadece güncelleme konusu ve malzeme kalitesi sizin için daha önemli ise A56 tercih edilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı