17 bin TL hazır sistem önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hangisi kafana yatarsa onu al. RX serisi ekran kartlı sistem tavsiye etmememin sebebi RTX ve DLSS.

Son düzenleme:
SSD'yi 870 EVO yapın.

RX 6600 XT bile RTX 3060'dan güçlüyken 6650 XT'yi değil, 3060'ı seçmek saçma olur. RT bu kartta da var.

Kullanıcının kendi kararı. Ben olsam RTX 3060 alırdım, AMD GPU sorunlarından bıktırdı artık. Hem RT RX serisinde yok demedim ancak RT performansının NVDİA kartlarda daha iyi olduğunu sizde biliyorsunuz.

Kullanıcının kendi kararı. Ben olsam RTX 3060 alırdım, AMD GPU sorunlarından bıktırdı artık. Hem RT RX serisinde yok demedim ancak RT performansının NVIDIA kartlarda daha iyi olduğunu sizde biliyorsunuz.
6000 serisindeki yazılımsal hata miktarı NVIDIA'nın hata miktarıyla hemen hemen aynı. Yok denecek kadar az. Denk geleni zor bulursun.

RTX 3060 Ti altı kartlar RT'yi iyi şekilde denetemiyorlar bile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı