17 bin TL kasa önerisi

Hero 5Adaki PSU yani Kasa güçsüz yetersiz mi?

Çin malı bir PSU muhtemelen. İmkanınız varsa düzenlediğim gibi alın. Yoksa da bence bekleyin bir miktar. PSU çok önemli. Ayrıca seçtiğim kasanın hava akışı muhtemelen bayağı iyi. Benzer bir kasa kullanmıştım.

Ekran kartı 3060 mı olacak?

Gamegaraj ın PSU ları Bronze sertifikalı, Çin üretimi değil diye biliyorum, diğer firmalara yaptırıyorlardır veya başka markaların PSU larıdır.

GameGaraj'ın PSU'ları Bronze sertifikalı, Çin üretimi değil diye biliyorum, diğer firmalara yaptırıyorlardır veya başka markaların PSU larıdır.

Sertifikayı herkes basıyor. Sertifika güvenlik önlemi değil verimlilik belgesidir. PowerBoost 550W varmış kasanın içinde. Kesinlikle önerilmiyor.

Sertifikayı herkes basıyor. Sertifika güvenlik önlemi değil verimlilik belgesidir. PowerBoost 550W varmış kasanın içinde. Kesinlikle önerilmiyor.
Güvenlik önlemi ne alaka?
Bronze sertifikası olduğunu belirtmemin nedeni tier listelerinde rastlayabileceğinizi ve detaylı bilgi alabileceğinizi söylemek.
Aigo PSU kullanıyorlar diye biliyorum, Powerboost PSU olduğu nerede yazıyor göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…