Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 22 Mayıs 2023 #1 LGS sonrası masaüstü bilgisayar istiyorum. Ama hiç masaüstü almadım nasıl bir şey almalıyım. Hazır mı toplamamı öneriliriniz bekliyorum. Not: Monitör olsun bir de.
LGS sonrası masaüstü bilgisayar istiyorum. Ama hiç masaüstü almadım nasıl bir şey almalıyım. Hazır mı toplamamı öneriliriniz bekliyorum. Not: Monitör olsun bir de.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.164 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #2 Reidon dedi: LGS sonrası masaüstü bilgisayar istiyorum. Ama hiç masaüstü almadım nasıl bir şey almalıyım. Hazır mı toplamamı öneriliriniz bekliyorum. Not: Monitör olsun bir de. Genişletmek için tıkla... Youtuberların hazır sistemlerini takip et. 13klık pc çıkarırlarsa özellikleri iyiyse al. 4K'ya da monitör alırsın.
Reidon dedi: LGS sonrası masaüstü bilgisayar istiyorum. Ama hiç masaüstü almadım nasıl bir şey almalıyım. Hazır mı toplamamı öneriliriniz bekliyorum. Not: Monitör olsun bir de. Genişletmek için tıkla... Youtuberların hazır sistemlerini takip et. 13klık pc çıkarırlarsa özellikleri iyiyse al. 4K'ya da monitör alırsın.
erkantechno Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 443 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #3 Aoc 23.8" 24G2SPU 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör Aoc 23.8" 24G2SPU 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Aoc 23.8" 24G2SPU 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör Aoc 23.8" 24G2SPU 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com