17 bin TL piyano önerisi

Btrcerik

Decapat
Daha fazla  
Piyano calmaya baslamak istiyorum ve hazir almisken beni gercekten tatmin edebilecek bir ürün almak istiyorum. Bütçem 17 bin TL civarinda onerebileceginiz bir seyler olursa cok sevinirim.

Bütçeyi arttırabilirseniz Kawai Kdp75- kdp120 gibi modellerin sıfır indirimli kampanyalarına bakabilirsiniz. Konsol halinde pedal seti vs tam aksesuarlı olarak bir dijital piyanonuz olmuş olur böylece.

Ama bütçe belirttiğinizin üzerine çıkamıyorsa ikinci el olarak Roland FP-10 ilanlarına bakabilirsiniz.

Bir heves çalmak için alıp kısa sürede bırakan çok kullanıcı oluyor bu yüzden ikinci el temiz ürünler bulmak mümkün.

Anladim hocam eger 2. el bakacaksam nelere dikkat etmemi onerirsiniz

Bütçeyi arttırabilirseniz kawai kdP75- KDP120 gibi modellerin sıfır indirimli kampanyalarına bakabilirsiniz. Konsol halinde pedal seti vs tam aksesuarlı olarak bir dijital piyanonuz olmuş olur böylece.

Ama bütçe belirttiğinizin üzerine çıkamıyorsa ikinci el olarak Roland F/P-10 ilanlarına bakabilirsiniz.

Bir heves çalmak için alıp kısa sürede bırakan çok kullanıcı oluyor bu yüzden ikinci el temiz ürünler bulmak mümkün.

Bir de Casio CDP-S110 hakkinda dusunceleriniz nelerdir? Birkaç arkadasim o modelide cok onermisti.

Anladim hocam eger 2. el bakacaksam nelere dikkat etmemi onerirsiniz

Bir de Casio CDP-S110 hakkinda dusunceleriniz nelerdir? Birkaç arkadasim o modelide cok onermisti.

Dikkat etmeniz gereken ilk şey tabi ki de tüm tuşların sorunsuz çalışıyor olması. Ayrıca tuşlara basarken diğerlerine göre olağandan farklı bir ses yada mekanik bir sorun olup olmamasına dikkat etmek gerekiyor. Çoğunlukla hepsi ağırlıklı çekiç aksiyonlu piyanolar olduğu için bu mekanizmalarında bazen sorunlar olmuş olabiliyor buna dikkat etmek gerekiyor.

Söylediğiniz Casio Cdp S110 başlangıç seviyesi ve fiyat olarak çok iyi kesinlikle onu da düşünebilirsiniz.
Onda da çekiç aksiyon ve fildişi hissiyatlı tuşlar mevcut ve sizi tatmin edecektir.
Ayrıca usb özelliğini kullanarak bilgisayar üzerinden farklı birçok vst piyano seslerini kullanarak çok daha güzel piyano deneyimi yaşarsınız.

Size bilgisayarda kendi kullandığım VST piyanolar hakkında da yardımcı olurum aldığınız zaman.

Casio modelini sıfır olarak alırken kutu içerisinden sustain pedalı da çıkıyor mu onu da bir öğrenin. Yoksa eğer pedalı ayrı olarak temin edin kesinlikle.

Dikkat etmeniz gereken ilk şey tabii ki de tüm tuşların sorunsuz çalışıyor olması. Ayrıca tuşlara basarken diğerlerine göre olağandan farklı bir ses ya da mekanik bir sorun olup olmamasına dikkat etmek gerekiyor. Çoğunlukla hepsi ağırlıklı çekiç aksiyonlu piyanolar olduğu için bu mekanizmalarında bazen sorunlar olmuş olabiliyor buna dikkat etmek gerekiyor.

Söylediğiniz Casio Cdp S110 başlangıç seviyesi ve fiyat olarak çok iyi kesinlikle onu da düşünebilirsiniz.
Onda da çekiç aksiyon ve fildişi hissiyatlı tuşlar mevcut ve sizi tatmin edecektir.
Ayrıca USB özelliğini kullanarak bilgisayar üzerinden farklı birçok vst piyano seslerini kullanarak çok daha güzel piyano deneyimi yaşarsınız.

Size bilgisayarda kendi kullandığım VST piyanolar hakkında da yardımcı olurum aldığınız zaman.

Casio modelini sıfır olarak alırken kutu içerisinden sustain pedalı da çıkıyor mu onu da bir öğrenin. Yoksa eğer pedalı ayrı olarak temin edin kesinlikle.

Tamamdir cok teşekkür ederim yardimlariniz icin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı