K kr0nos6 Picopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 150 2 Ekim 2020 #1 17K bütçe ile sistem topladım ve montajı kendim yapmalıyım. Kasa battlecruiser. MB: B550 GAMING Edge. Forum içinden rehber linkleyebilir misiniz ya da deneyimim olmadığı için başka nereye toplatabilirim.
17K bütçe ile sistem topladım ve montajı kendim yapmalıyım. Kasa battlecruiser. MB: B550 GAMING Edge. Forum içinden rehber linkleyebilir misiniz ya da deneyimim olmadığı için başka nereye toplatabilirim.
N NiqhtMegatron Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 441 Çözümler 3 2 Ekim 2020 #2 kr0nos6 dedi: 17K bütçe ile sistem topladım ve montajı kendim yapmalıyım. Kasa battlecruiser. MB: B550 GAMING Edge. Forum içinden rehber linkleyebilir misiniz ya da deneyimim olmadığı için başka nereye toplatabilirim. Genişletmek için tıkla... Dostum monitör de dahil mi sisteme?
kr0nos6 dedi: 17K bütçe ile sistem topladım ve montajı kendim yapmalıyım. Kasa battlecruiser. MB: B550 GAMING Edge. Forum içinden rehber linkleyebilir misiniz ya da deneyimim olmadığı için başka nereye toplatabilirim. Genişletmek için tıkla... Dostum monitör de dahil mi sisteme?
K kr0nos6 Picopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 150 2 Ekim 2020 #3 NiqhtMegatron dedi: Dostum monitör de dahil mi sisteme? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 3070 alacağım. AOC QC27 düşünüyorum monitör için.
NiqhtMegatron dedi: Dostum monitör de dahil mi sisteme? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 3070 alacağım. AOC QC27 düşünüyorum monitör için.