Bence de öyle yap ama ailenden çekinmene çok gerek yok tepkilerine tavırlarına göre hareket edersin ailen sana karşı emin ol iyi niyetli davranacaktır ve iptal ettirmeyeceklerdir sonuçta kendi halinde bir gençsin.
Teşekkürler abi gerçekten hayatımda benimle bu kadar ilgilenen sayılı kişilerdendinsin bilgisayarım olunca umarım seninle özel yerlerden tanışmayı gerçekten istemiyorum.
Teşekkürler abi gerçekten hayatımda benimle bu kadar ilgilenen sayılı kişilerdendinsin bilgisayarım olunca umarım seninle özel yerlerden tanışmayı gerçekten istemiyorum.
Efe benim de kardeşim yok olmayan kardeşim gibi bir şey oldun vallahi efendi çocuksun düzgün bir hayatı hakkediyorsun tanıdığım kadarıyla böyle düşünüyorum yazın PC'den oyun oynarız
Efe benim de kardeşim yok olmayan kardeşim gibi bir şey oldun vallahi efendi çocuksun düzgün bir hayatı hakkediyorsun tanıdığım kadarıyla böyle düşünüyorum yazın PC'den oyun oynarız.
Efe benim de kardeşim yok olmayan kardeşim gibi bir şey oldun vallahi efendi çocuksun düzgün bir hayatı hakkediyorsun tanıdığım kadarıyla böyle düşünüyorum yazın PC'den oyun oynarız.
Bir şey olmaz küfür hakaret geçici şeyler sen dersine çalış bilgisayarda hem oyun oyna hem kendini geliştirmeye devam et iyi bir şey olduğunu anlarlar.
Bir şey olmaz küfür hakaret geçici şeyler sen dersine çalış bilgisayarda hem oyun oyna hem kendini geliştirmeye devam et iyi bir şey olduğunu anlarlar.
Klavye mouse eski laptoptan var abi kulaklık yok kablolu tefon kulakluğı kullancam cumartesi çalışıyom onun parasıyla 1000 TL olcak o parayla alıcam klavye mouse yaz gelmeden değiştirmem para kazanmam lazım biraz artık 2 3 ay para biriktirmiycem full elime geçenle birşeyler alıcam borsadan altından gümüşten uzak kalayım biraz PC nin keyfini çıkariyim
Klavye mouse eski laptoptan var abi kulaklık yok kablolu tefon kulakluğı kullanacağım cumartesi çalışıyom onun parasıyla 1000 TL olacak o parayla alacağım klavye mouse yaz gelmeden değiştirmem para kazanmam lazım biraz artık 2 3 ay para biriktirmiycem full elime geçenle bir şeyler alacağım borsadan altından gümüşten uzak kalayım biraz PC'nin keyfini çıkariyim.
Klavye mouse alırken yeni nesil şeyler alabilirsin Akko klavye markası olabilir Redragon olabilir fare olarak ucuza AJ159 Pro alınabiliyor 800 TL'ye falan sonra Fury level Z1 olabilir VXE R1 olabilir kulaklık olarak da Havit markasının o fiyatlarda güzel ürünleri var.
Klavye mouse alırken yeni nesil şeyler alabilirsin Akko klavye markası olabilir Redragon olabilir fare olarak ucuza AJ159 Pro alınabiliyor 800 TL'ye falan sonra Fury level Z1 olabilir VXE R1 olabilir kulaklık olarak da Havit markasının o fiyatlarda güzel ürünleri var.