17 bin TL'ye i5 10400F-RX 580 8 GB'lı sistem alınır mı?

Hocam çok sıkıntı çekersiniz izoliy oldukça kötü bir marka her an bozulabilir kaldı ki rx 580-i510400f oldukça dandik monitör klavye mouse da çok çok yüksek ihtimalle çöp şeylerdir tavsiye etmiyorum
17 k ya daha iyi bir sistem toplaya bilirmiyim

Buna bakabilirsin. O sistemden daha ucuz ve bence daha iyi.

17 k ya daha iyi bir sistem toplayabilir miyim?

Cok daha iyisisini bulursunuz size onerim hazir sistem almayin elle toplayin derim acikta kalan paralarla klavye mouse kulaklık parasi cikar en azindan.

Sistem iyi fakat islemci 3.nesil olmasi iyi olmadi

17 k ya daha iyi bir sistem toplaya bilirmiyim
Hocam bu sistemi alıp üstüne monitör vs alırsınız

Buna benim 2 önerim var: Anakartı B660 yap ve ssd yi başka bir marka yap. MSI Spatium var orda mesela +200 tl ye falan, o güzel mesela abim eskiden kullanıyordu. Samsung 980 de yapabilirsin. Okuma-yazma hızı spatium dan daha iyi. Sana kalmış.

Önerebileceğiniz bir satın alım yeri veya hazır sistem var mı?

Cok daha iyisisini bulursunuz size onerim hazir sistem almayin elle toplayin derim acikta kalan paralarla klavye mouse kulaklık parasi cikar en azindan.

Sistem iyi fakat islemci 3.nesil olmasi iyi olmadi
Ryzen 5 5500 lü versiyonu da varda ben 5500 biraz sıkıntılı diye duymuştum. Ondan atmadım.

kesinlikle onermem pc alıcaksan itopya sinerji vb yerlerden bak trendyoldan pc alma daha dün rx 6500xt li sistemi 15k ya gordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…