Merhaba, maximum 18 bin TL'ye F/P sistem arıyorum. Aklımda bu sistem var tavsiyelerinizi bekliyorum. Anakart değiştirmeyi planlamıyorum ileride ddr5 geçeceğim işlemci ve ekran kartını yüksek tutmayı planlıyorum şimdilik.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Hocam WattMan diyorsanız, 1.5 aydır kullanıyorum 2 olucak, Allah'a şükür hiç denk gelmedi. Sadece coil whine var ki o da en kaliteli kartta ve NVIDIA'da da olduğunu öğrendiğim için takmıyorum. Siz ne gibi problemler yaşadınız?
Sürücü nasıl devre dışı kalıyor hocam? Benim arkadaşdada RX5700XT var o da şikayetçi. Baktığım kadarıyla 6000 serisi çok daha optimize bir seri gibi geliyor bana.
İnan bende bilmiyorum ama birden sürücü bilgisayardan siliniyor gibi bir şey oluyor ve Intel'in kendi sürücüsü Intel HD Graphics devreye giriyordu neyse ki sistemi sattım o günden sonra bakmadım AMD ekran kartlarına.