17 bin TL'ye sistem önerisi

ktskn

Hectopat
Hazır sistem olur, toplama sistem olur veya ikinci el toplama olur. Beni böyle rahat 3-4 yıl götürecek bir sistem arıyorum. Bütçem 17bin TL ama 20bin TL'ye kadar çıkabilirim. Kasa harici her şeyim var. Monitör, klavye mouse vs. sosyal'de birkaç sistem gördüm ama genelde anakartları beğenilmiyor. Sizin kendi aklınızda bir sistem var mı? Veya sistem toplasak 4060'lı sistemler pahalıya mı gelir acaba? Çok bir bilgim yok güncel piyasa hakkında. Yılbaşı zammından önce almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tık daha artırarak Optimus 5A - Game Garaj
Yönelebilirsiniz.
İndirim dahilinde mi? Yoksa indirimsiz fiyatı bu mu? Ay başı para alacağım, o güne kadar bu fiyatta kalır mı acaba?

Ayrıca kasanın ışıklı mışıklı olmasına gerek duymuyorum. Sade olması daha iyi olur. Her şeyi RGB yapacağım diye saçmaladılar iyice.

Ay başına kadar fiyatın değişeceğini sanmıyorum uzun süredir var bu sistem, zaten bu sistem benzerindekilerin hepsi hemen hemen aynı fiyatlarda. Kasaya çok takılmayın rgb istemezseniz açık kullanamazsınız.

Önerin için teşekkür ederim. Eğer daha iyi bir sistem bulmazsam bunu alacağım. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…