17 bin TL'ye sistem toplama önerisi

zac56

Centipat
Merhaba. 15- 17 bin TL arası bütçem var. Birden esti kasa toplamaya heveslendim. Monitör vb aksesuarlar var.
Sadece korkum kasa fanları çok ses çıkarır mı, diye endişe ediyorum hazır toplanmış kasa olsa da olur,
  • Sessiz ve fan ses ayarlayabilirsek güzel olur.
  • İşlemci Intel olursa en azından AVX SSE4 gibi oyun seçmeyen özellikler kurtulmuş oluruz, dediklerine göre bu AMD'lerde oluşuyormuş.
  • NVIDIA ekran kartı olursa memnun olurum.
  • Wi-Fi destekleyen anakart olursa sevinirim.
Kasa beyaz olursa da olur. En az 3 4 yıl yeni çıkacak oyunlar desteklese çok iyi olur.
Son olarak ileride uyumlu parçaları değişebileceğim donanım olursa çok sevinirim. Bu işin uzmanlarından güzel yürekli, dostlardan, yardım bekliyorum.

NVIDIA zorunluluğu yoksa:
Kasayı beyaz seçin:

Eğer bin lira daha arttırabilirim derseniz: BLADE-3060Ti / INTEL i5-12400F / ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
200 TL’ye bir Wifi Adaptör ile çözebilirsiniz veya yine aynı fiyata wifi çoğaltıcı alıp kablo ile çekebilirsiniz.
Eğer Amd isterseniz:
Bu çok daha iyi bir sistem 1080p’de biraz darboğaz yapacaktır. 2K monitör ile kullanmanızda da fayda var.

çok teşekkürler

Ucuza bu sistemi de alabilirsin:
teşekkür ederim, wifi özelliği olması için ekran kartı seçtim, yalnız intel i5 seçince wifi 6 özelliği yazıyor, bu özellik tek ekran kartında mı var, yoksa işlemcilerdede oluyor mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı