Intel Core i5-11400F 2.6 GHz LGA1200 12 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Arkadaşım için kendim bu parçaları seçtim kasayı ben ona vereceğim eski bir kasam var kendisi arada oyun ve iş odaklı istiyor mühendislik programları vb...
Sizce iyi mi ya da bu fiyata ne alabilirim?
İyi bir karşılaştırma yapman adına site üzerinden parçaları değiştirebiliyorsun. Bunları yaptıktan sonra içine siniyorsa elindeki sistemi al derim. Fakat 1500-2000 TL fark ile hazır daha iyi sistemler mevcut
İyi bir karşılaştırma yapman adına site üzerinden parçaları değiştirebiliyorsun. Bunları yaptıktan sonra içine siniyorsa elindeki sistemi al derim. Fakat 1500-2000 TL fark ile hazır daha iyi sistemlermaalesef o kadar çıkamayız.
Sinerji Freya Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Freya Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ben bilmiyorum fakat taner abi önerdiyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Fakat siz yine de güvenmiyorsanız aldıktan sonra elden çıkartıp 200-300 ekleyip daha iyi bir ram alabilirsiniz.
Intel Core i5-11400F 2.6 GHz LGA1200 12 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Arkadaşım için kendim bu parçaları seçtim kasayı ben ona vereceğim eski bir kasam var kendisi arada oyun ve iş odaklı istiyor mühendislik programları vb...
Sizce iyi mi ya da bu fiyata ne alabilirim?