0Kedy Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 Steam, 17 Nisan'da başlattığım iade talebine hala bakmıyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2024
Xyneth Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #2 Hocam oyunu kaç saat oynadınız bir de 2 hafta geçtikten sonra iade olmuyor.
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #3 Hiç mi yanıt vermediler? Kaç saat oynadın ve kaç hafta geçti oyunu alalı.
Emre Güldü Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #4 0Kedy dedi: Steam, 17 Nisan'da başlattığım iade talebine hala bakmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... mail spama falan dusmus olabilir oraya da bak belki cevap vermislerdir bile
0Kedy dedi: Steam, 17 Nisan'da başlattığım iade talebine hala bakmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... mail spama falan dusmus olabilir oraya da bak belki cevap vermislerdir bile
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.453 Çözümler 2 21 Nisan 2024 #5 3 gündür bana da cevap vermiyorlar oyunu 10 dk oynadım sadece. Caped dedi: Hiç mi yanıt vermediler? Kaç saat oynadın ve kaç hafta geçti oyunu alalı. Genişletmek için tıkla... Evet. Bana da aynı şekilde 10 dk oynadım alalı 1 gün bile olmadı.
3 gündür bana da cevap vermiyorlar oyunu 10 dk oynadım sadece. Caped dedi: Hiç mi yanıt vermediler? Kaç saat oynadın ve kaç hafta geçti oyunu alalı. Genişletmek için tıkla... Evet. Bana da aynı şekilde 10 dk oynadım alalı 1 gün bile olmadı.
0Kedy Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #6 Xyneth dedi: Hocam oyunu kaç saat oynadınız bir de 2 hafta geçtikten sonra iade olmuyor. Genişletmek için tıkla... Caped dedi: Hiç mi yanıt vermediler? Kaç saat oynadın ve kaç hafta geçti oyunu alalı. Genişletmek için tıkla... Oyunu ayın 17'sinde indirimde almıştım sadece 5-10 dk oynayıp çıktım aynı gün iade verdim.
Xyneth dedi: Hocam oyunu kaç saat oynadınız bir de 2 hafta geçtikten sonra iade olmuyor. Genişletmek için tıkla... Caped dedi: Hiç mi yanıt vermediler? Kaç saat oynadın ve kaç hafta geçti oyunu alalı. Genişletmek için tıkla... Oyunu ayın 17'sinde indirimde almıştım sadece 5-10 dk oynayıp çıktım aynı gün iade verdim.