Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 20 Temmuz 2024 #11 ItsAllGoodman dedi: Hiçbir zaman yapmıyorlardı. Yanlış hatırlıyorsunuz. Sadece AGT getiriyor pazar günleri. Genişletmek için tıkla... Arkadaş doğru söylüyor. Kolay Gelsin pazar günü getirdiği oldu bana da.
ItsAllGoodman dedi: Hiçbir zaman yapmıyorlardı. Yanlış hatırlıyorsunuz. Sadece AGT getiriyor pazar günleri. Genişletmek için tıkla... Arkadaş doğru söylüyor. Kolay Gelsin pazar günü getirdiği oldu bana da.
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #12 ItsAllGoodman dedi: Hiçbir zaman yapmıyorlardı. Yanlış hatırlıyorsunuz. Sadece AGT getiriyor pazar günleri. Genişletmek için tıkla... Bulunduğunuz ilden ve şubeden şubeye değişiklik gösteriyormuş, Pazar günü teslimat her ilde ve şubede yok ancak olduğu yerler varmış.
ItsAllGoodman dedi: Hiçbir zaman yapmıyorlardı. Yanlış hatırlıyorsunuz. Sadece AGT getiriyor pazar günleri. Genişletmek için tıkla... Bulunduğunuz ilden ve şubeden şubeye değişiklik gösteriyormuş, Pazar günü teslimat her ilde ve şubede yok ancak olduğu yerler varmış.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.847 Çözümler 37 Yer 東京 20 Temmuz 2024 #13 fieryz dedi: Bulunduğunuz ilden ve şubeden şubeye değişiklik gösteriyormuş, Pazar günü teslimat her ilde ve şubede yok ancak olduğu yerler varmış. Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim peki hizmet verdiği illere?
fieryz dedi: Bulunduğunuz ilden ve şubeden şubeye değişiklik gösteriyormuş, Pazar günü teslimat her ilde ve şubede yok ancak olduğu yerler varmış. Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim peki hizmet verdiği illere?
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #14 arasmaras dedi: Nereden bakabilirim peki hizmet verdiği illere? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef, bu konu hakkında bilgi alabileceğiniz bir sistemleri yok. Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz, onlar bilgi sağlayabilirse sağlarlar.
arasmaras dedi: Nereden bakabilirim peki hizmet verdiği illere? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef, bu konu hakkında bilgi alabileceğiniz bir sistemleri yok. Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz, onlar bilgi sağlayabilirse sağlarlar.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.847 Çözümler 37 Yer 東京 21 Temmuz 2024 #15 Arkadaşlar aklıma gelmişken konuya da yazayım dedim. Kargom bugün 2 gibi elime ulaştı.