17 yaş 168 boy normal mi?

DARKLOCATION

Decapat
Daha fazla  
Boyumun daha fazla uzayıp uzamayacağını nasıl öğrenirim 17 yaşına girdim boy 1.68 sakallar bayağı var ama tam oturmadı sizce daha uzar mıyım? 1.70 olmak istiyorum en azından annem 1.58 babam 1.73 falan.

Boyumun daha fazla uzayıp uzamayacağını nasıl öğrenirim 17 yaşına girdim boy 1.68 sakallar bayağı var ama tam oturmadı sizce daha uzar mıyım? 1.70 olmak istiyorum en azından annem 1.58 babam 1.73 falan.
Ben 13 yaşımda 1.70'tim. Herşey genetik.

Sülalendeki akrabaların boyu baban gibi 1.70 civarlarındaysa en fazla 3-4 cm daha uzarsın.

Normal daha fazla uzamasınız yüksek ihtimal Max 5 cm atarsınız.

20 yaşına kadar uzayabilirsiniz tahminimce illaki 1.70 olursun
Ben de 5 ay önce 17'ye girdim boyum 1.80
Boyun ortalamanın bir tık altında ama dert etme hocam, değiştirebileceğin şeylere yoğunlaş, güzel giyin vücudun güzel olsun bakımlı ol her türlü biri seni sever zaten.

Neredeyse 1.70 boyun niye kafaya takıyorsun ki. Güzel bir giyiniş, fit bir vücut ile kendini daha uzun gösterebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…