17 yaş A1 ehliyet almak için yapılması gerekenler nedir?

tuanzebe

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 17 yaşındayım ve A1 ehliyet almayı planlıyorum. Şimdi kuruma gidip A1 ehliyet için başvuru yapacağız dememiz yeterli değil mi? Yani sağlık raporu vs. onları biliyorum da onun dışında yapmam gereken bir şey var mı onu merak ediyorum.

Yeni seri kimliği, biyometrik fotoğraf, sağlık raporu, diploma veya öğrenci belgesi getirmen lazım. Her ayın 10'una kadar vaktin var eğer daha sonra kayıt olursan bir sonraki ay başlıyorsun.

Sağlık raporu almak için kan grubunun yazılı olduğu bir yer gerekiyor e-Nabız'da varsa vardır yoksa hastaneden kan verip kan kartı almalısın.

Sağlık raporu almak için kan grubunun yazılı olduğu bir yer gerekiyor e-Nabız'da varsa vardır yoksa hastaneden kan verip kan kartı almalısın.
Kan vermeye gerek yok. Bilgi formu doldurmak gerekiyor sağlık raporu öncesi, oradaki bilgilerin doğruluğunu onaylamanız gerekiyor. Sözlü beyan yeterli oluyor bundan dolayı. Kan grubunuza ne yazarsanız o oluyor raporda.

Kan vermeye gerek yok. Bilgi formu doldurmak gerekiyor sağlık raporu öncesi, oradaki bilgilerin doğruluğunu onaylamanız gerekiyor. Sözlü beyan yeterli oluyor bundan dolayı. Kan grubunuza ne yazarsanız o oluyor raporda.
Valla bende olmadı bir yerde kanıtlı kan grubum olmalıymış önce E-Nabız'a bakın dediler benim orada yazmıyordu kan verip kan grubu kartı aldım ancak öyle kabul ettiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı