17 yaş erkek 14 yaş kız ilişkisi etik mi?

Olmuyor zaten ben öyle bir şey mi dedim? Adana'nın pis bir yerinde yaşıyorum, kimin ne olduğunu da iyi biliyorum.
Serseriyi üniversiteye gitmemiş meslek sahibi olmamış olarak tanımlamışsın, evet öyle bir şey dedin.

"Çıktığı kişi üniversiteye gitmemiş, bir meslek sahibi olamamış serserinin teki" üniversiteye gitmemiş + kişilik olarak serserinin teki de o zaman. Serseri adam her alanda serseri olur isterse FBI'ya girsin. Üniversiteye gitmemiş = serseri olarak anladım. Adananın pis bir şehrinde bir şekilde kurtulmaya bak bence. Serseriyi üniversite gitmemiş, meslek sahibi olmamış kişi olarak mı tanımlıyorsun? Yoksa ağzı bozuk, silah bıçakla dolaşan, içki uyuşturucu içen adam olarak tanımla o zaman.

@612360 hocam 17 yaşında biri de olgunluk abidesi olmuyor.
Olgunluk olarak dersen farklı mevzu evet o yaşlardaki kızlar zaten badboy erkekleri daha çok tercih ediyor ama bu tamamen suç makinesi adamları tercih ettikleri anlamına gelmiyor. O yaştaki kızların çoğu da ne istediğinin farkında değil. Ayrıca yakışıklı adam her yaşta yakışıklı olur diye düşünüyorum bunun için acele etmeye gerek yok, bu erken yaşlarda ders çalışılmalı diye düşünüyorum en azından, kişilik değişebilen bir şey bu arada. 25-30-35 yaşında da genç olabilirsin genç gözükebilirsin bence. Film dizi oyuncularına bakabilirsin biraz uç örnek olacak gibi. Tabii üniversite için kariyer odaklanacaksa badboy modunda takılamazsın ama ben sanayiye gideceğim diyorsan daha cesur atılgan olman daha işe yarar olur veya her ikisini de aynı anda yapabiliyorsan işe yarayabilir. Yani ders çalşıyorsun diye süt çocuğu olma ama ders çalışmıyorsun diye sahte serserinin teki olma, hem ders çalış hem atılgan güçlü kendini ezdirmeyen birisi ol veya çalışma sanayiye git öyle ol fark etmez. Sanayi-okul arası git gel yapıyorum sen ne öneririsin bilmiyorum. Gerçek serseri adamlar zaten hapiste oluyor, o keko çocuklar serseri değil, sesleri biraz yüksek çıkan çocuklar sadece. Sen yine spor yapıp kavga etmeyi öğren ama hayatını bunun merkezine koyma, iyinin yanında olan gerektiğinde gücünü kullanan serseri ol, bomboş sokakta dolaşan serseri olma. Elit serseri ol. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı