17 yaşında 1.67 boy uzar mı?

Halil0075

Hectopat
Daha fazla  
16 yaşıma kadar uzadım fakat 1 yıldır 1 cm bile uzamadım süt falan içerim her akşam boyumu en azından 5 6 cm daha uzatabilir miyim? Baba ve amcalarım 175 ortalama. Basket voleybol falan onlara yazılacak vaktim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşıma kadar uzadım fakat 1 yıldır 1 cm bile uzamadım süt falan içerim her akşam boyumu en azından 5 6 cm daha uzatabilir miyim? Baba ve amcalarım 175 ortalama. Basket voleybol falan onlara yazılacak vaktim yok.

Hocam günlük D vitamininizi, kalsiyum, magnezyum, çinko almalısınız bunun için bir kan testi yaptırın ondan sonra multivitaminleri tercih edebilirsiniz.

Hocam günlük D vitamininizi, kalsiyum, magnezyum, çinko almalısınız bunun için bir kan testi yaptırın ondan sonra multivitaminleri tercih edebilirsiniz.

Bende de öyle bir durum var D vitamini eksik çıktı sadece bir de benim uyku düzeni kötü ama boyla alakası var mı bilmiyorum.

Bende de öyle bir durum var D vitamini eksik çıktı sadece bir de benim uyku düzeni kötü ama boyla alakası var mı bilmiyorum.
uyku çok önemli, boyunun uzamasını istiyorsan uyumalısın bir de kış aylarına girdiğimiz için d vitamını takvıyesı al.

Uyku çok önemli, boyunun uzamasını istiyorsan uyumalısın bir de kış aylarına girdiğimiz için D vitamını takvıyesı al.

Hap vardı doktorun yazdığı 4'te 5'te yatıyorum o yüzden sordum eyvallah.

18 yaşındayim 2 senedir uzar uzar diye bekledim ama 183ten 1 cm uzamadı, pek sanmıyorum uzayacağını. Ama arkadaşların dediklerini yine de yapın belki işe yarar.

Hocam genetik önemli ama genel olarak 17'den sonra uzamak zor. Tabii bazıları 17'den sonra uzamaya başlıyor o ayrı bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…