17 yaşında A1 ehliyeti alınır mı?

dusthizm

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1.5 seneye yakındır feci bir motor hevesim var. Çevremde kullanan amcaoğullarım vs. var. Beni felaket bir şekilde zehirlediler. Anlarsınız zehiri aldım vs mevzusu ve ben de motor almak istiyorum fakat yaşım 17 ve şu anda istersem A1 ehliyeti alabiliyorum. Ehliyet maliyeti 15K'ya yakın tutuyor. Motosiklet alma isteğimde hem şehir içinde gezmek hem de şu anda 12. sınıf olduğum için okula ve kütüphaneye gitme isteğim. Sizlere de bir sorayım dedim. Sizce ne yapmalıyım, öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem bu kadar heveslisin 18 yaşını bekle A2 al boşa masraf yapma ki ehliyetide hemen alamıyosun zaten en az 3 aylık bir süreç teorik sınavı vs. 125CC asla yetmeyecek.

A2 ehliyet alman daha mantıklı arkadaşın dediği gibi. Senden ricam dışarıdaki maymunlar gibi akşamları mahalle aralarında gazı kökleyip egzoz patlatma. Bunu yapan ve okuyan biri varsa varoşluğunuzu bu kadar belli etmeniz ülkenin geleceği hakkında beni daha da karamsar yapıyor.

A2 ehliyet alman daha mantıklı arkadaşın dediği gibi. Senden ricam dışarıdaki maymunlar gibi akşamları mahalle aralarında gazı kökleyip egzoz patlatma. Bunu yapan ve okuyan biri varsa varoşluğunuzu bu kadar belli etmeniz ülkenin geleceği hakkında beni daha da karamsar yapıyor.

Sizi çok iyi anlayabiliyorum. Zaten evimizin altında motorcu var her akşam saat 1E kadar mahallede motor bağırtıyorlar nefret ediyorum o tiplerden ve dediğiniz gibi bir şey yaparsam ilk babam benim kafamı kırar.

Sizi çok iyi anlayabiliyorum. Zaten evimizin altında motorcu var her akşam saat 1E kadar mahallede motor bağırtıyorlar nefret ediyorum o tiplerden ve dediğiniz gibi bir şey yaparsam ilk babam benim kafamı kırar.

Bence mantıksız. 1 yıl daha bekleyip 18 yaşında A2 ehliyet alıp daha yüksek beygir motosikletleri sürebileceğiniz bir şekilde başlayın motosiklete.

Hocam haklısınız ama cidden okuldan 4'te çıkıyorum 4-5 okulun okul çıkışına denk geliyor otobüs durağına aynı anda 5 otobüs gelse dolacak şekilde bir kalabalık oluyor kütüphaneye gidene kadar oradan çıkıp tekrar otobüs bekleyene kadar saat uçuyor. Dedimki en azından motor ehliyetim olsa bir motorda babam ayarlar bana okulun yanında tanıdık var oraya koyarım motoru çıkışta qlır direk basar giderim kütüphaneye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı