17 yaşında A1 motor ehliyeti almak

Trojan067

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 17 yaşındayım ve YKS için çalışıyorum dershaneye gidiyorum çarşı 30 40 dakikalık uzaklıkta ve akşam 7'den sonra araç yok 17 yaşında motor ehliyeti alabildiğimi öğrendim ve bu süreç hakkında bilgi ve tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim hiç vitesli motor kullanmadım ve ehliyet almak istiyorum 1 ay içinde bunların hepsini yapabilir miyim vitessiz tecrübem oldu. Ve ailem bana motor almaya karşı 40 bin lira birikimle motor alabilir miyim?

40 bin liraya iyi bir vitesli motor alamazsın ama vitessiz mati 125 tarzı alabilirsin belki. A1 otomatik ehliyet alırsın vitesli deneyimin yoksa varsa manuel vites ehliyet alırsın ikisini de kullanırsın.

40k ya düzgün motor + ekipman alamazsın ve ekipmansız da motora binilmez. Üstüne 1 ayda ehliyet alamazsın zaten kurs şu anda 15kdan aşağı değildir. En az 2 hafta trafik + ilk yardım dersi alıyorsun zaten sonrasında bunun harç yatırıp beklenmesi trafik sınavına girilmesi direksiyon eğitimi direksiyon sınavına girilmesi 2 ayı bulur kafadan.

50CC'lik bir şey istiyorum bir de ehliyet sınavı kursuna değil de tanıdıklarımdan öğreneğim.

40 bin liraya iyi bir vitesli motor alamazsın ama vitessiz mati 125 tarzı alabilirsin belki. A1 otomatik ehliyet alırsın vitesli deneyimin yoksa varsa manuel vites ehliyet alırsın ikisini de kullanırsın.

50CC istiyorum vitessiz.

Reis bu sene aşırı yoğunum şu an çok lazım.

50CC'lik bir şey istiyorum bir de ehliyet sınavı kursuna değil de tanıdıklarımdan öğreneğim.

50CC istiyorum vitessiz.

50CC alma bence 125CC al daha hızlı gider daha çok işini görür.

50CC istiyorum vitessiz.

Yine de kursa gitmen şart ki ? Direkt sınava giremiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…