17 yaşında biri için yaz tatili iş önerisi

Kesinlikle bende garsonluk yaptım ve gerçekten moral bozmak için yaratılmış yüzlerce insan var nemrut suratlı ama unutuyosun masadan kalkınca

Anladım, tavsiyeniz için teşekkür ederim.

@seiko39, her zaman herkesi memnun etmek mümkün değil. Benim kızdığım nokta, işverenlerin işçi bulmakta zorlandığını söylemesi ve işçinin hakkını vermemesi. İşçinin hakkını verse işçi çalışacak ama kendisi, iki üç kuruş daha fazla kazanmak uğruna işçinin hakkını vermiyor.

Kurumsal yerlerde pek mobinge uğrayacağını sanmam.

Aynen öyle hakkını vereceksin işçinin teri soğumadan yerş geliyor 12 saat çalışıyorsun Allah'a şükür şimdiye kadar hiçbir işimde aksatmadılar.

@seiko39, 16-17 yaşlarımdan örnek vereyim: Bir tane restoranda garson olarak çalışıyordum. Her gün de dahil olmak üzere Pazar günü de günlük 10 saat çalıştım ve asgari ücreti zor verdiler. Bir ay kadar çalışıp sonra sanayiye dönmüştüm. Sanayi de pek sarmadı, sonra otele dönmüştüm. En memnun kaldığım otel olmuştu.

Peki bu bahsettiğiniz kurumsal yerlerde ücretler nasıl? Yani zaten olaylara gerçekçi bir şekilde göz attığımızda çok yüksek meblalar beklemiyorum ancak bu işleri bilen biri gibi duruyorsunuz, bir de sizden duymak isterim.

Herhangi bir fabrikada çalışmadım ancak işi bilmediğinden dolayı muhtemelen asgari ücretten başlatır +sigorta öderler.

Herhangi bir fabrikada çalışmadım ancak işi bilmediğinden dolayı muhtemelen asgari ücretten başlatır +sigorta öderler.
Anladım, alakanız için teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…