17 yaşında boy nasıl uzatılır?

Ghostxz3

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, benim boyum 1.71 civarında. Babam 1.70–71 arası, annem 1.55. Boyumu nasıl daha fazla uzatabilirim? Çoğu tanıdığım benden daha uzun. Basketbol iyi gelir mi? Şimdiden teşekkürler.

Neredeyse tamamen genetik benim babam 170 annem 160 ben 184'üm 17 yaşındayım. Hiç boyumu uzatmaya çalışmadım hatta duruş bozukluğu bile var.

Neredeyse tamamen genetik benim babam 170 annem 160 ben 184'üm 17 yaşındayım. Hiç boyumu uzatmaya çalışmadım hatta duruş bozukluğu bile var.

Hocam öyle de 4-5 cm daha uzasak yeter bana ya kendimi kısa hissediyorum bayağı.

Hocam öyle de 4-5 cm daha uzasak yeter bana ya kendimi kısa hissediyorum bayağı.

Kısa değilsin ki ortalama boyun. Büyüme plağın kapandıysa uzamazsın kapanmadıysa uzarsın. Ergenliğe erken girdiysen bundan sonra pek uzamayabilirsin. Kızlar için uzun olmak istiyorsan da pek bir önemi yok biz uzun olduk da ne oldu

Ergenliğe 12-13 yaşında girdim hocam 6 ya giderken şu anda uyku düzenime, süt içiyorum, gün boyu egzersiz yapmaya çalışıyorum zaten fitness gidiyorum barfiks asılmaya çalışıyorum vb ama baskete başlayacağım iyi gelir mi bir de kızlar için değil hocam ya biraz daha uzun olmak istiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…