17 yaşında D&R'da çalışılır mı?

zifrxdia

Megapat
Yer
Charming, San Joaquin County, California
Daha fazla  
Meslek
Legal Owner of Teller&Morrow Automotive
Herkese selam, iyi sosyaller. Önümüzdeki hafta karne almam ile birlikte 11. sınıfı bitiriyorum. Malum, önümde bir sınav var ve bu sınava yardımcı olabilmesi için bir dershaneye gideceğim. Dershane ağustos sonunda başlayacak. Yani önümde, Haziran'ı saymazsak, iki ay kadar bir süre var. Geçen gün aklıma gelen bir fikirle, kendime para biriktirmek ve belki aileme dershane konusunda bir tık yardımcı olabilmek adına çalışmaya karar verdim. Kendime en uygun olan yerin D&R olduğunu düşünüyorum ancak 17 yaşındayım, D&R'da işe girebilir miyim bunu merak ediyorum. İkinci bir konu da, eğer girebilirsem ve önümde benim yürüdüğüm yoldan daha önce yürümüş/yürüyor olan tecrübeli ağabey veya ablalarımın bana bir tavsiyesi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almazlar bence ama gidip konuşursan kaybedecek bir şeyin yok. Bence dene.

Düşüncen güzel olmuş ancak bildiğim kadarıyla D&R haftalık değil aylık maaş veriyor. Aileme destek olmak istiyorum derken koskoca AYT TYT ye hazırlanma yılında hem okul hem dershane hemde iş yerinde çalışmak seni öldürmekten beter eder. İş çıkışı eve gidip yemek mi yiyeceksin yoksa ders mi çalışacaksın veya dershaneye mi gideceksin.. Benim bir tecrübem yok ancak aileme destek olmak istiyorum diyen birisine söyleyebileceğim tek şey, iyi bir üniversite kazanıp en iyi yardımı öyle yapmak olacaktır. Her doğum sancılı olur ama sonunda güzel bi insan elde edilir. Ailen maddı açıdan sancılı bir döneme girebilir ancak güzel bi meslek kazanırsan en iyi yardımı yapmış olursun Benim düşüncem bu yönce. Teşekkür ederim.

18 yaş ve üstü çalışabiliyor diye biliyorum. Eğer tanıdık varsa orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…