K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #11 Videolardada araştır biraz etkili diyen çok kişi var ama bilemiyorum ben kullanmadım. pilotds dedi: Böyle şeylere inanmayın yok boy uzatan programlar ilaçlar onlar bunlar para tuzağı genetiğin üstüne çıkamazsın. Genişletmek için tıkla... Genetik etkili fakat düzgün beslenme ile 3-4 cm uzayabilir.
Videolardada araştır biraz etkili diyen çok kişi var ama bilemiyorum ben kullanmadım. pilotds dedi: Böyle şeylere inanmayın yok boy uzatan programlar ilaçlar onlar bunlar para tuzağı genetiğin üstüne çıkamazsın. Genişletmek için tıkla... Genetik etkili fakat düzgün beslenme ile 3-4 cm uzayabilir.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #12 Kayra23 dedi: Videolardada araştır biraz etkili diyen çok kişi var ama bilemiyorum ben kullanmadım. Genetik etkili fakat düzgün beslenme ile 3-4 cm uzayabilir. Genişletmek için tıkla... Genetiğin üstüne çıkılmaz değiştirilemez bilimin dediği şeyi birkaç yerde görüp değiştirilir demeyin.
Kayra23 dedi: Videolardada araştır biraz etkili diyen çok kişi var ama bilemiyorum ben kullanmadım. Genetik etkili fakat düzgün beslenme ile 3-4 cm uzayabilir. Genişletmek için tıkla... Genetiğin üstüne çıkılmaz değiştirilemez bilimin dediği şeyi birkaç yerde görüp değiştirilir demeyin.
clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 959 Çözümler 10 23 Mayıs 2025 #13 Yapacak bir şey yok reis kusura bakma da gerçekler bu artık pek uzamassın.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #14 Uzarsın kardeşim moral bozma daha 2-3 yıl uzayacaksın.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #15 Kayra23 dedi: Uzarsın kardeşim moral bozma daha 2-3 yıl uzayacaksın. Genişletmek için tıkla... Tabii daha 2-3 sene uzayacak ama bunu kendi yapacak ilaçlar vb. ümit beklememek lazım.
Kayra23 dedi: Uzarsın kardeşim moral bozma daha 2-3 yıl uzayacaksın. Genişletmek için tıkla... Tabii daha 2-3 sene uzayacak ama bunu kendi yapacak ilaçlar vb. ümit beklememek lazım.