Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 30 Eylül 2023 #11 12 sınıf mısınız? 11 sınıfsanız giremezsiniz ama 12 sınıf olursanız girme şansınız oluyor. @Efeee0 Son düzenleme: 30 Eylül 2023
Efeee0 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #12 Furkan_D dedi: 12 sınıf mısınız? 11 sınıfsanız giremezsiniz ama 11 sınıf olursanız girme şansınız oluyor. @Efeee0 Genişletmek için tıkla... 12.sınıfım.
Furkan_D dedi: 12 sınıf mısınız? 11 sınıfsanız giremezsiniz ama 11 sınıf olursanız girme şansınız oluyor. @Efeee0 Genişletmek için tıkla... 12.sınıfım.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 30 Eylül 2023 #13 O zaman girebilirsiniz.
Efeee0 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #14 Furkan_D dedi: O zaman girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bir de DHO'nun kaç binle aldığını biliyor musunuz? Bıraz arastırdım fakat kesın bir cevap bulamadım.
Furkan_D dedi: O zaman girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bir de DHO'nun kaç binle aldığını biliyor musunuz? Bıraz arastırdım fakat kesın bir cevap bulamadım.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 30 Eylül 2023 #15 Efeee0 dedi: Teşekkürler hocam, bir de DHO'nun kaç binle aldığını biliyor musunuz? Bıraz arastırdım fakat kesın bir cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... En azından 150 bin sıralama yaparsanız yüksek bir ihtimal şansınız olur kazanma olarak, asil yedek sıralamasına göre yapıldığı için ne kadar çok yüksek alırsanız o kadar fazla şansınız olur.
Efeee0 dedi: Teşekkürler hocam, bir de DHO'nun kaç binle aldığını biliyor musunuz? Bıraz arastırdım fakat kesın bir cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... En azından 150 bin sıralama yaparsanız yüksek bir ihtimal şansınız olur kazanma olarak, asil yedek sıralamasına göre yapıldığı için ne kadar çok yüksek alırsanız o kadar fazla şansınız olur.
Narcos16 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #16 Efeee0 dedi: Peki hocam, deniz harp okulunun aşırı bir zorluğu var mıdır? Çocukluktan beri istiyorum fakat bir yandan da bırakırım diye tereddütte kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten içinden istiyorsan olabilirsin.
Efeee0 dedi: Peki hocam, deniz harp okulunun aşırı bir zorluğu var mıdır? Çocukluktan beri istiyorum fakat bir yandan da bırakırım diye tereddütte kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten içinden istiyorsan olabilirsin.