17 yaşında ehliyet alınır mı?

Daha fazla  
Selamlar. 25 Aralık tarihinde 18 yaşıma gireceğim. Şu an ehliyete yazılıp 18 olduğumda ehliyetimi alabilme gibi bir şansım var mı?

Hayır. Belki yazılı dersi önceden görürsün 18 olduğunda direksiyon derslerin başlatabilir fakat her kursda bunu yapmıyor.

Ehliyeti her türlü alırsın önemli olan şoförlük imkanın varsa kendini alıştır trafiğe kapalı alanlarda. Ben 2 kişiyi şoför yaptım ehliyet alırken en ufak sıkıntı çekmediler. Benim zamanımda direksiyondan kalan pek olmuyordu 1 tur atıyorduk tamam diyordu sonra ama şimdi L park falan baya zorlaştırmışlar çok kalan oluyor.

16 yaşındasın, 25 Aralık'ta 17 bitecek. 18 bitirmeden alamazsın. "Bu yıl başvurayım, kursa ve sınava gireyim, diğer yıl ehliyeti alırım" gibi bir durum söz konusu değil.

2006 dogumluyum.

Araba surmeye yillar once basladim. (trafige kapali alanlarda)

2006 dogumluyum.

Araba surmeye yillar once basladim. (trafige kapali alanlarda)
2025 de 18 yaşına girecek olsan bazı sürücü kursları sadece zamdan etkilenmemen için parayı kabul ediyorlar. Ama özel durumlar harici 18 yaşından önce ders göremezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…