17 yaşında iş nereden bulunur?

JoKER_06

Hectopat
Yaz boyu çalışmak için Burger King, KFC tarzı yerlerde iş bakacağım. Nerelerden, hangi sitelerden bakabilirim?

O tarz yerlerde çalışacaksan yazın çalışıcam deme. Okulu bıraktım devamlı çalışıcam de 3 ay sonra bas istifayı işe falan almazlar yazın çalışıcam dersen.

Getirden bakabilirsin Getiriş diye seçeneği var

O tarz yerlerde çalışacaksan yazın çalışacağım deme. Okulu bıraktım devamlı çalışacağım de 3 ay sonra bas istifayı işe falan almazlar yazın çalışacağım dersen.

Bizzat 1 hafta önce yaşadım gezmediğim iş yeri kalmadı yaz boyunca çalışacağım dedim kimse işe almadı.

O yaşlarda daha çok çay bahçesinde, kafede falan garsonluk yapabilirsin.

Dediğin şirketlerin hepsinin kendi internet siteleri var; oralardan bakabilirsin. Ama bu tarz dev şirketlerde yükselme olanağı hemen hemen yok gibidir ve pestilini çıkartırlar; yani ancak modern köle olursun. BİM, A101 gibi zincir marketlerde çalışan tanıdığın varsa çalışma şartlarını bir sor istersen.

15 yaş üstü hafif işlerde çalışabilir ama sana 18 üstü iş gereken yere illegal girersen sana az maaş verebilirler. Polis falan yakalamaz ama asgarinin altı verirlerse direkt okul bitti yazın çalışacağım deyip KFC'ye falan git

Herhangi bir meslek öğren sanayi veya atölye de çalışabilirsin hem paranı kazanırsın hem mesleği öğrenirsin ileride işine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…