17 Yaşında kredi kartı nasıl alınır?

Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sigortalı işte çalışıyorum ilk maaşımı bugün aldım ama kredi kart başvurusu yaptığımda böyle bir SMS geliyor. Yaş kaynaklı olabilir mi?
Yaşım 17, Kasım'da tam olarak 18'e girmiş olacağım ama yıl olarak 18 yaşındayım.
Screenshot_2023-06-12-18-11-38-94_cf3cf72bd8e53b0db7ddb0a6f2208af9.jpg

Yani 18 yaşımı tam doldurmadan ve veli olmadan alamam bu çok zor çünkü ailem izin vermiyor o zaman kasıma kadar bekleyeceğim direkt yaşıma girer girmez alabilir miyim peki?
18 yaşında olarak gözüktüğünüz ilk saniyede bile çıkartabilirsiniz. Resmiyette yaşınız 18 olmalı. Hocam veli ile çıkarttığınız zaman kredi kartının limiti baya düşük olucaktır. Taksitle bir şey almak istediğinde limitin kadar fiyat bandında taksitle ödeme yapabilirsin.

Yani 18 yaşımı tam doldurmadan ve veli olmadan alamam bu çok zor çünkü ailem izin vermiyor o zaman kasıma kadar bekleyeceğim direkt yaşıma girer girmez alabilir miyim peki?
18 yaşına girdiğin zaman alabileceğini düşünüyorum ancak benimde naçizane tavsiyemde ailen gibi hiç kredi kartına bulaşmaman yönündedir.

@Format at knk alırsın, ben mayıs'ta doldurdum Haziran'da kitlediler kredi kartını. Hesap açarken istemediğimi belirtmeme rağmen açtılar. 🙂

Sende şans var peki ne kadar limit verdiler.
Yani bana göre şanslısın.

18 yaşına girdiğin zaman alabileceğini düşünüyorum ancak benim de naçizane tavsiyemde ailen gibi hiç kredi kartına bulaşmaman yönündedir.

Benim maksat ürün alırken cebim de param kalsın o yüzden çok istiyorum bir yandan geri kalan paraya altın almak için.
Ama ailem korkuyor böyle çok büyük faiz alıyor sanıyorlar tam bilmiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı