17 yaşında MMA başlanır mı?

Presonal trainingden kastın özel dersse eğer yeterli ruhun varsa ve hoca biraz ilgiliyse gerek yok Muay Thai çok iyi olur bana DM'den salonu atar mısın para tuzağı mı yoksa güzel mi bir bakayım.

Alıntı yaptığında görüyorum, ne soracaktın?
Yukarda biri mekanı at demişti ona soracaktım pardon reis rahatsız ettim.Dmden nasıl yazılıyor.

Presonal trainingden kastın özel dersse eğer yeterli ruhun varsa ve hoca biraz ilgiliyse gerek yok Muay Thai çok iyi olur bana DM'den salonu atar mısın para tuzağı mı yoksa güzel mi bir bakayım.

Kanka DM'den nasıl yazılıyor bilmiyorum buradan atsam olur mu?

Başlıkta belirttiğim gibi şu an yaşım 16 son dönemde MMA sporuna bayağı ilgim var bir yerede gitmek istiyorum ama ailemi fitnessa ikna edebildim. Biraz fitness yapıp sonra MMA yapsam sizce çok 17 yaşında başlasam çok geç olur mu? Bir de YKS var ondan dolayı buraya yazmak istedim. MMA geçmişi olanlar gunde kaç saat ortalama antrenman yapıyor? Yazabilirler mi buraya?

Kesinlikle grappling ile başla hem sınavın var ise tek branşa yönelmek daha iyi ilk olarak bjj ye başla haftada 3-4 gün gidebilirsin veya güreş salonu bul ama paralı güreş salonları pek yok 1 sene grappling yap daha sonra Muay Thai'ye geçiş yap ama grapplingi bırakma sadece antrenman günü sayısını azalt Muay Thai'yle eşit olsun daha sonra amatör MMA organizasyonlarına veya Türkiye MMA Federasyonu'na başvurarak maçlara çıkabilirsin. Gideceğin salonların hocalarını araştirmani öneririm, salonun başarilarini da mutlaka araştir.

Başlıkta belirttiğim gibi şu an yaşım 16 son dönemde MMA sporuna bayağı ilgim var bir yerede gitmek istiyorum ama ailemi fitnessa ikna edebildim. Biraz fitness yapıp sonra MMA yapsam sizce çok 17 yaşında başlasam çok geç olur mu? Bir de YKS var ondan dolayı buraya yazmak istedim. MMA geçmişi olanlar gunde kaç saat ortalama antrenman yapıyor? Yazabilirler mi buraya?
Hiç geç olmaz. Ama önce Kickboks öneririm.

KISA VE NET
BAŞLANIR MI: KESİNLİKLE
MMA DEVAM EDECEKSEN:GRAPPLİNG İLE BAŞLA

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı