17 yaşında MT25 alınır mı?

freezzwasnt

Centipat
Daha fazla  
17 yaşındayım daha önce hiç motorum olmadı. Şu an 16 yaşındayım seneye kadar para anca birikir o parayla gidip MT25 alınır mı? İlk motorum olacak 1 sene de yatar motor.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşında 2023 R25 almıştı babam.

Seneye kadar yatar işi olmuyor o senin aracın oluyor bir kere. Karda kışta R25 sürdüğümü hatırlarım. Benim için çok keyifliydi o yaşta Yamaha sürmesi herkes drift sürerken.

Küçük şehirde yaşıyorsan ehliyetsiz sürmek sorun olmaz. Egzoz falan takıp dikkat çekmemen yeterli. Ben polislerle kanka olmuştum.

Daha önce tecrüben var mı? Benim küçüklükten kurye motoru tecrübem olduğu için sorunsuz sürdüm 35 beygir motoru tecrüben yoksa sıkıntı olabilir gaz ayarını açmayı bilmek lazım 14 bin devir makine tehlikeli olabiliyor.

Başlangıç için daha düşük bir şeyler alsan daha mantıklı olur. Sonra ister istemez yükseltirsin zaten.

Vallahi hiç tecrübem olmadı ayrıca Esenyurt'ta oturuyorum.

Başlangıç için daha düşük bir şeyler alsan daha mantıklı olur. Sonra ister istemez yükseltirsin zaten.

Para vermişken sağlam vereyim diyorum ya ikinci eli çok düşmeyen motor alayım diye MT25 istiyorum aslında.

17 yaşındayım daha önce hiç motorum olmadı. Şu an 16 yaşındayım seneye kadar para anca birikir o parayla gidip MT25 alınır mı? İlk motorum olacak 1 sene de yatar motor.
15 yasinda nk ile basladım. 1 sene yatar falan diyorsunda orası hikaye ben sana diyeyim. Bırakamazsın motoru. Sehir ufak biryerse ehliyet sorun olmaz benim hala yok )

İstanbul'da ehliyetsiz kullandırtmazlar sana. 125 CC piyasası hızlı bir motor al ileride satarken uğraşma. A1 ehliyetin ile kullan.

Yamaha R125, Mt125
O motorlar parasını asla hakketmiyor

15 yasinda nk ile başladım. 1 sene yatar falan diyorsunda orası hikaye ben sana diyeyim. Bırakamazsın motoru. Sehir ufak bir yerse ehliyet sorun olmaz benim hala yok )

O motorlar parasını asla hak etmiyor

Fakat piyasası hızlı. Drift L'mi sürsün? Aslında evet NS125'te olabilir Bajaj kısmından piyasası iyi dönen motor.

Fakat piyasası hızlı. Drift L'mi sürsün? Aslında evet NS125'te olabilir Bajaj kısmından piyasası iyi dönen motor.

Evet hocam ben herkese NS125 oneriyorum. Piyasa hizli blok saglam ABS var daha ne olsun. Drift surulmeyecek motor degil oyle demeyin garibanın dostu.

Ama mesela MT125 almak yerine ayni paraya MT25 çekerdim. Gereksiz pahalılar.

Evet hocam ben herkese NS125 oneriyorum. Piyasa hizli blok saglam ABS var daha ne olsun. Drift surulmeyecek motor degil oyle demeyin garibanın dostu.

Ama mesela MT125 almak yerine ayni paraya MT25 çekerdim. Gereksiz pahalılar.

Ehliyet cezalarından 90k ödedim devlete. Sadece ehliyetten olanlardan. Ceza yemesi koyuyor halbuki ben küçük şehirdeyim Istenbul'da MT25 çok zor. Denetim sıkı.

Ehliyet cezalarından 90k ödedim devlete. Sadece ehliyetten olanlardan. Ceza yemesi koyuyor halbuki ben küçük şehirdeyim Istenbul'da MT25 çok zor. Denetim sıkı.
Dogrudur hocam ben ufak yerdeyim polisler hicbir şey demiyor. Gecenlerde arkadaşı tutup saldılar ehliyeti de yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…