4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 16 Haziran 2023 #1 Yaşım 17. Ailem İş Bankası kullanmıyor. İstediğim bileklik Nays ile 120 TL inidirime giriyormuş. Uygulamayı indirip kullanabilir miyim banka üyesi olmadan?
Yaşım 17. Ailem İş Bankası kullanmıyor. İstediğim bileklik Nays ile 120 TL inidirime giriyormuş. Uygulamayı indirip kullanabilir miyim banka üyesi olmadan?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.339 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 16 Haziran 2023 #2 Evet.
TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 484334 dedi: Yaşım 17. ailem İş Bankası kullanmıyor. İstediğim bileklik Nays ile 120 TL inidirime giriyormuş. Uygulamayı indirip kullanabilir miyim banka üyesi olmadan? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanamazsınız. steelumut dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Aile onayı verilmeden kullanamaz.
484334 dedi: Yaşım 17. ailem İş Bankası kullanmıyor. İstediğim bileklik Nays ile 120 TL inidirime giriyormuş. Uygulamayı indirip kullanabilir miyim banka üyesi olmadan? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanamazsınız. steelumut dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Aile onayı verilmeden kullanamaz.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 16 Haziran 2023 #4 Evet kullanabilirsin fakat bazı işlemleri yapamıyorsun. Buna alışveriş dâhil değil ama. Bu arada Nays hesabı için velinin de bir nays hesabı olması ve oradan sana izin vermesi lazımdı diye hatırlıyorum.
Evet kullanabilirsin fakat bazı işlemleri yapamıyorsun. Buna alışveriş dâhil değil ama. Bu arada Nays hesabı için velinin de bir nays hesabı olması ve oradan sana izin vermesi lazımdı diye hatırlıyorum.
TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #5 Aurora1 dedi: Evet kullanabilirsin fakat bazı işlemleri yapamıyorsun. Buna alışveriş dâhil değil ama. Bu arada Nays hesabı için velinin de bir Nays hesabı olması ve oradan sana izin vermesi lazımdı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet veli onayı gerekmekte.
Aurora1 dedi: Evet kullanabilirsin fakat bazı işlemleri yapamıyorsun. Buna alışveriş dâhil değil ama. Bu arada Nays hesabı için velinin de bir Nays hesabı olması ve oradan sana izin vermesi lazımdı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet veli onayı gerekmekte.