17 yaşında nerede çalışılır?

298842

Hectopat
Selam, 17 yaşındayım, 11. sınıfa geçeceğim fakat hedefim dil bölümünden bir yerlere gelmeyi düşündüğüm için 16 Mayıs da açığa geçeceğim. 2 sene boyunca çalışabileceğim bir iş düşünüyorum. Fakat bir çıraklık - ustalık durumu olmasını istemiyorum çünkü çırakken maaşı az olacak. Kesin ama kesin üniversite okuyacağım o yüzden usta olmak benim için bir şey ifade etmeyecek, zaten 2 sene çalışacağım. Burger King - MC donald's gibi yerler 18 yaş altı alıyormuş fakat sizin önerileriniz nelerdir?

Kafeler. Garson olarak çalışılabilir. Ama sakin ve pratik olmanız lazım.

Kebabçı.

Garsonluk falan iyide inşaatta çalışın 300-350 TL arası günlük hocam ek olarak çıraklık-ustalık olmasın diyorsunuz siz böyle düşünürseniz bu iş ilerlemez garson olsanda oranın bir amiri olacak.

Eğer diliniz temel düzeyde varsa otellerde çalışabilirsiniz.

Amiri olsun zaten hocam. Fakat sanayideki gibi bana çırak deyip de günde 12 saat çalıştırıp 3 bin TL vermesinler.

Eğer diliniz temel düzeyde varsa otellerde çalışabilirsiniz.
C1 seviyesinde İngilizcem var oteller aklıma gelmemişti bunu düşüneceğim, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…