17 yaşında olan birisi doğrulama yapmadan dolap satabilir mi?

Yoo bence yarar hesabım bende silimiş dersin ondan gittim aldım de bence pek bir şey olmaz.

Yarın bir deneyim olmazsa, ama okul bitti e-Devlet nereden aklına geldi falan diyebilirler zaten derslerle ve kaç aldığımla pek ilgilenmiyorum ailemde biliyor.

Yarın bir deneyim olmazsa, ama okul bitti e-Devlet nereden aklına geldi falan diyebilirler zaten derslerle ve kaç aldığımla pek ilgilenmiyorum ailemde biliyor.

Numarıyı da kendininkini ver mutlaka olduda onlara da bildirim vs. giderse e-Okul bozuldu bende giriş için e-Devlet şifresi aldım dersin annen benden niye istemedin derse yine bozulursa senden almıyayım her seferinde dersin ama gene de durumu çakacaklarını sanmıyorum.

Benim ailem tuhaf, marketten Tosla kart aldığımda bile 2 saat kızıp sonrasında kartımıda almışlardı elimden. Ve bunu yaptığımda 15 yaşımda falandım
Şeyi anlamadım ben. YKS başvurusunda bile e-devlet gerekiyor. O zaman da mı kızacaklar? Tosla falan banka uygulamasıdır anlarım yine de ama e-devleti anlayamadım yani. Ailenizin haberi olmuyor bu arada.

Şeyi anlamadım ben. YKS başvurusunda bile e-Devlet gerekiyor. O zaman da mı kızacaklar? Tosla falan banka uygulamasıdır anlarım yine de ama e-Devlet'i anlayamadım yani. Ailenizin haberi olmuyor bu arada.

Ya sormayın hocam. İnternetten bir şey alırım mahelle dışına çıkarım kızalar hep. Sanki 10 yaşında çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…