Kozuki_ali Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Aile onayı ile alıyorlarmış diye duydum, böyle bir şey var mı?
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.411 Çözümler 21 29 Nisan 2023 #2 Ailenle kalabiliyorsun sadece ya da ailen tek kalabilmen için izin belgesi çıkartabiliyor, nereden bilmiyorum.
Ailenle kalabiliyorsun sadece ya da ailen tek kalabilmen için izin belgesi çıkartabiliyor, nereden bilmiyorum.
Kozuki_ali Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #3 meakJK dedi: Ailenle kalabiliyorsun sadece ya da ailen tek kalabilmen için izin belgesi çıkartabiliyor, nereden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer alırlarsa annemle aynı otele girmeyi düşünüyorum.
meakJK dedi: Ailenle kalabiliyorsun sadece ya da ailen tek kalabilmen için izin belgesi çıkartabiliyor, nereden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer alırlarsa annemle aynı otele girmeyi düşünüyorum.
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.411 Çözümler 21 29 Nisan 2023 #4 Kozuki_ali dedi: Eğer alırlarsa annemle aynı otele girmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yanında velin var ise sorun olmaz.
Kozuki_ali dedi: Eğer alırlarsa annemle aynı otele girmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yanında velin var ise sorun olmaz.