17 yaşında para nasıl kazanılır?

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhaba herkese... 5 ay sonra 17 yaşında oluyorum, lise 2'yim. Artık kendim para kazanmak istiyorum çünkü artık gerektiğinde ailemden para istemek gerçekten zoruma gidiyor, sağ olsunlar veriyorlar fakat dediğim gibi mahcup oluyorum 100 lira istesem bile. Bir şekilde kendim para kazanmak istiyorum. Şu anda internet üzerinden paralar dönüyor biliyorsunuz, illaki karşınıza çıkmıştır motivasyon sayfaları vs. bunların birçoğu kandırmaca, işe yaramaz şeyler fakat bazıları gerçekten iyi işler, örnek olarak dropshipping ki bence de en mantıklısı e-ticaret. 2023 Nisan aylarında Shopify ile e-ticaret denemiştim, sayfamı açmıştım, ödeme altyapımı bağlamıştım, ürünler vs. hazırdı fakat reklam kısmında bütçem yetmedi ve 2 bin küsur TL'm boşa gitmişti. O zamandan sonra bayağı motivasyonum kırılmıştı ve şu ana kadar bir şey yapmadım. Şimdi bütçesiz, az bütçeli ya da bütçe biriktirip başla dediğiniz iş önerileri varsa önerilerinizi bekliyorum, az bile olsa kendi paramı kazanayım yani. Sizin bu tarz tecrübeleriniz ve halihazırda internet üzerinden para kazanan arkadaşlar varsa da yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam daha küçüksünüz hiç gerek yok en fazla yazın bir işte çalışın toplayın orada paranızı. Onun dışında legal yerlerden veya bayiiden iddia oynayabilirsiniz.

Hocam e ticaret işi birazda şans işi bence başarılı olduğunuz bir alan varsa onun üzerinden sosyal medyaya girin örneğin çok güzel sesin var gir seslendirme yap

Dropshipping mantıklı falan değil aksine dolandırıcıların "eğitim" satıyoruz, "size ürün buluyoruz" ayağına para kazanmak insanları kandırdığı bir sektör. Dropshipping'den para kazanılıyor muydu ? Evet bir dönem kazanılıyordu, belki eskiden başlayanlar hala kazanıyordur ama günümüzde birisinin sıfırdan buraya girip para kazanması imkansız. Hele millet bildiğin stok yapıp, kendi mağazaları üzerinden sattığı halde bile aynı ürünü aldığı toptancı da perakende sattığı için zarar ederken sizin başkasının deposundan başkasının ürününü perakende alıp satarak para kazanmanız imkansıza yakın. İnternetten para kazanabileceğiniz çok az yöntem gerçekten emeğinizin karşılığını verir onlarda örneğin WOW'da ilk 1000'de oynayan bir oyuncuysan boost satarsan ve iyi bir klana girersen olabilir ya da yazılımsal bilgin, tasarımsal bilgin varsa 3-5 kuruş para kazanırsın ama 17 yaşında olmanızdan dolayı çoğu işte sıkıntı yaşarsınız. Yazın bir iş bulun, çalışın o parayı sene içinde harçlık yapın kendinize.

Hocam e ticaret işi birazda şans işi bence başarılı olduğunuz bir alan varsa onun üzerinden sosyal medyaya girin örneğin çok güzel sesin var gir seslendirme yap
İşte neye başlasam onu bilmiyorum.

Hocam daha küçüksünüz hiç gerek yok en fazla yazın bir işte çalışın toplayın orada paranızı. Onun dışında legal yerlerden veya bayiiden iddia oynayabilirsiniz.
Küçük olsam da kazanmak istiyorum hocam, kumar işlerine girmek istemiyorum. Yazın nerede çalışabilirim mesela?

Hocam 16 yaşındayım hisselerde iyi para dönüyor (ytd)

Küçük olsam da kazanmak istiyorum hocam, kumar işlerine girmek istemiyorum.
Yabancı dilin iyiyse çeviri deneyebilirsin, harçlık çıkarır.

Yani dediğim gibi herşey hazırdı benim shopifyde, reklam için bütçe yetmedi, reklamı da halletsem satış yapamaz mıydım yani, alan olmaz mıydı?

Yabancı dilin iyiyse çeviri deneyebilirsin, harçlık çıkarır.
Orta - Üst derecede İngilizce var da çevirmenlik yapacak kadar değil.

Hocam 16 yaşındayım hisselerde iyi para dönüyor (ytd)
Ne kadar lazım olur başlangıç için?

Yani dediğim gibi herşey hazırdı benim shopifyde, reklam için bütçe yetmedi, reklamı da halletsem satış yapamaz mıydım yani, alan olmaz mıydı?
Olmazdı hocam. Ayrıca büyük balık küçük balığı her zaman yer sen 2-3 tişört alıp satmaya çalışırken başka birisi o tişörtten 1 konteyner satın alır senin fiyatının %30 aşağısına satış yapar patlarsın.

Küçük olsam da kazanmak istiyorum hocam, kumar işlerine girmek istemiyorum. Yazın nerede çalışabilirim mesela?

Meslek öğreneyim diyorsan sanayi vs. yerler tek işim para olsun diyorsan insan ilişkilerin de iyiyse garsonluk / kasiyerlik yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…