17 yaşında para nasıl kazanılır?

Kısa vadede net kazandırır ben arkadaşada zaten yatırım tavisyeside vermiyorum fakat döviz vs işlerde fena paralar dönüyor.
Net kazandırmaz. Pazartesi günü borsa açılınca -%10 -%10 -%10 gitmeyeceğini nereden biliyorsunuz ? Yarın ekonomi bakanını borsada stopaj getirmeyeceğini nereden biliyorsunuz ? Bir anda faizlerin %80 bandına çıkartılmayacağını nereden biliyorsunuz ? Hadi bunları bırakın hükümetin yabancı yatırımcıların en büyük talebi olan borsanın ucuzlaması talebine karşın borsayı manipüle edip fiyatları indirtmeyeceğini nereden biliyorsunuz ?

Ne kadar bir gelir elde ediliyor mesela?

Senin satış miktarına bağlı değişebilir o ama ortalama 2000 4000 TL arası tek 1 günde kazanmışlığım var tek bir alıcıya satmıyorsun tabii elinde bulunan kraliçe sayısı ve alıcı sayısıda önemli.

Peki mesela 10.000 TL bir para biriktirsem bir işe başlayabilir miyim? O tarz bir iş yoksa bile haftalık 200 TL bile kazansam şimdilik az da olsa idare eder beni.

Peki mesela 10.000 TL bir para biriktirsem bir işe başlayabilir miyim? O tarz bir iş yoksa bile haftalık 200 TL bile kazansam şimdilik az da olsa idare eder beni.

Haftalık 200 TL az değil mi? Babandan istesen bile verir zaten 200 TL gibi bir biriminde kimseye yük olacağını düşünmüyorum.

Yok zaten kumar, iddaa işlerine girmeyi düşünmüyorum. Legal, helal yoldan kazancımı çıkarmak istiyorum, bu arada yazdıklarınız için teşekkürler, elinize sağlık.

Haftalık 200 TL az değil mi? Babandan istesen bile verir zaten 200 TL gibi bir biriminde kimseye yük olacağını düşünmüyorum.

Demek istediğim herhangi bir işte bile çalışsan en kolay işte bile çalışsan en az maaşlı bir işte bile çalışsan 200 TL çok az emeğine yazık olur.

Ben o yaşlarımda ufaktan borsada takılıyordum. Büyük girilmeyecekse zarardan başka bir şey getirmiyor, çünkü maliyetler çok yüksek.

Kısa vadede net kazandırır ben arkadaşada zaten yatırım tavisyeside vermiyorum fakat döviz vs işlerde fena paralar dönüyor illa hisse senedide al demiyorum fakat harçlık çıkarır.
Nasıl başlanır mesela, 1.000 TL'm var diyelim, başlayıp nasıl kazanç sağlarım, neredeyse hiç bilgim yok, borsa konusunda?

Yani örnek olarak verdim, az para da olsa emeğime göre iyiyse neden olmasın şeklinde. Yani evet yük olmuyor zaten sağolsunlar veriyorlar fakat benim içimdeki duygudan dolayı yani, istemek istemiyorum.

Nasıl yaparım peki, ne kadar vakit ayırmam gerekiyor, ne yapmam gerekiyor?

Kanka bilgin yoksa girme batarsın grafik okuma varyasyon vs bilmen gerekiyor.

Yani anlıyorum senin hislerini de bende benzer bir sebepten ailemden para almayı kesip dediğim yöntemi uygulamıştım burada karar senin istediğini yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…