17 yaşında vücut fitness ile kaç ayda gelişir?

bayram.celik1

Picopat
17 yaş 170 boy 80 kiloyum. Sırtım ve göğsüm geniş. Potansiyelim var.
Ama göbekliyim. Şu zamana kadar asla spor yapmadım futbol hariç. Spor salonuna yazılacağım. Tabii daha önce hiç gym de yazılmadım. Gidince hoca bana özel program mı yapıyor nasıl oluyor biraz anlatır mısınız?
Bir de ne zaman yağlar eriyip kas inşa ederim. Boyum kısa ve hızlıca olacağını düşünüyorum.

Ay değil de yıl diyelim. 1 yılda temel vücut atarsın. Temel dediğim de her şeyi doğru yaptığın senaryoda (bu önemli) görünüşünde temel fit görünüşü sağlarsın ama ciddi görünüş için 1 yıl bile az kalıyor. Ay bazlı düşünme bunu yoksa çabuk bırakırsın.

En önemlisi istikrarlı olman, sürekli spor hakkında araştırman, beslenmene dikkat etmen. Sonrası zaten gelir.

Boyu kısa olan biri kasları az olsa bile büyük görünür, kilonu verirken kas ta çalışırsan 8-9 aya fit görünürsün.

Bu spor ömrün boyunca yapman gereken bir spor. Önemli olan kas yaptıktan sonraki süreç, 6 ay bıraksan bütün görüntün kaybolacak. 2 yıl içerisinde çok güzel bir vücut yapılabilir yaklaşık 2 yıl içinde 175 60 kiloda profilimdeki vücudu yaptım tabi ben 165 45 kilolarda zargana olarak başlamıştım sen kilolu başladığın için daha hızlı yol alacaksındır.
Güray Aydın, ağırsağlam gibi kanalları takip edebilirsin. Daha yeni başladığın için hangi programı yaparsan yap gelişeceksindir. İlk başta haraket formlarını düzgünce öğrenmeye ve nasıl besleneceğini öğrenmeye çalış sonrasında araştırdıkça kendi yolunu bulacaksındır.

Aslında kilo vermek basit 3 ayda göbeği eritirsin ama kas meselesi en az 6 ay iyi kas kütlesi 1 yıl.
Vücut yapmak o kadar kolay değil ve kilo vermek de 3 ayda olacak bir olay değil. Dediğin şey çok sağlıksız ve asla önermem. Spor uzun süreçtir ve bu süreci daha da uzun düşünerek hızlı beklenti olmadan yapacaksın.

Anlamadın beni sanırım
3 ayda kilo verirsin diyorum bu gayet sağlıklı
6-12 ayda da kas inşa edersin
1 yılda mı kilo vereceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…