17 yaşında yazın nerede çalışılır?

Başlangıçta mutfağa koymazlar zaten, komi olarak başlarsın oradan yükselirsen garson şef olursun.

Garson şefi olmam kolaymi saniyorsun acaba merak ettim her ne kadar becerikli profesyonel olursan ol yaş olmadan vermezlermin 27+ istiyorlar çoğu restoran.

@CheonsaMiraew
bu tarz işleri nereden bulabiliriz ben adanadayım sınavdan sonra 2 ay çalışabilirim sahibinden ilanlara baktım ama pek bulamadım.

@CheonsaMiraew
Bu tarz işleri nereden bulabiliriz ben adanadayım sınavdan sonra 2 ay çalışabilirim sahibinden ilanlara baktım ama pek bulamadım.

Lokantaları gezip sormanız lazim Adana gibi yerlerde çok olmaz diye düşünüyorum lojmanda kalirim diyorsan Mersin'e antalyayada bakabilirsin.

Lokantaları gezip sormanız lazim Adana gibi yerlerde çok olmaz diye düşünüyorum lojmanda kalirim diyorsan Mersin'e antalyayada bakabilirsin.

Ege'ye çalışmaya gitmek istiyorum reşitim de paten sürebiliyorum otellerde patenli garson veya normal garson olmak çok zor mu nereden başvurabilirim?

Ege'ye çalışmaya gitmek istiyorum reşitim de paten sürebiliyorum otellerde patenli garson veya normal garson olmak çok zor mu nereden başvurabilirim?

Gsrsonluk deneyimi yoksa almazlar aga ben 1 sene affedersiniz eşek gibi çabaladım zar zor garson oldum

Gsrsonluk deneyimi yoksa almazlar aga ben 1 sene affedersiniz eşek gibi çabaladım zar zor garson oldum

Anladım kral ben buralardan kafede garsonluk falan bakayım o zaman otellerin bahşişi maaşı geçiyor falan diye duyunca gaza geldim

Anladım kral ben buralardan kafede garsonluk falan bakayım o zaman otellerin bahşişi maaşı geçiyor falan diye duyunca gaza geldim

Şu an bar garsonuyum aylık 30 aliyorum bahşiş maaşı geçer ama geçmesi için show yapman lazim misafire alkolu verirken sunumuyla yapmalısın.

Garson şefi olmam kolaymi saniyorsun acaba merak ettim her ne kadar becerikli profesyonel olursan ol yaş olmadan vermezlermin 27+ istiyorlar çoğu restoran.
Yaşadığın yere göre değişir, bizim lokantanın kebap ustası da fırıncısıda 27 den küçüktü.

Ve üstelik abartmaya gerek yok, garson olmak yorumundan anlaşılacak kadar zor bir şey değil. Binbaşı olmuyorsun, garson oluyorsun. 2 sene komilikten sonra aynı mekanda olunabilecek bir şey. Hele ki sık sık eleman kadrosu değişen yerde sabit kalırsan olasılık çok daha yüksek. Bir çok kişi yaptığı işi göklere çıkarma derdinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…