17 yaşında yazın nerede çalışılır?

akifffwq

Hectopat
Daha fazla  
Şu an 17 yaşındayım. 2026 Ağustos'ta 18 yaşına gireceğim. Bu sene Haziran'da YKS sınavına girip üniveristeye başlamadan önce yazın kendime üniversite için harçlık kazanmak istiyorum. Öncesinde 3 yaz veteriner 1 yaz petshopta çalıştım. Ama diğer işlerle ilgili tecrübem yok. Bu yaşta genelde komilik veya çok büyük olmayan restoranlarda çalışmamı önerdiler ama bu restoran sektöründe tecrübem olmadığı için alırlar mı bilmiyorum. Yazın iki buçuk üç ay sizce nerede çalışabilirim?

Garsonluk yapabilirsin tecrübeye gerek yok.

Hocam zincir restoranlar işe alıyor Popeyes, Burger King gibi. Ama şunu belirteyim ilk ciddi işiniz olarak kesinlikle önermiyorum aşırı derecede mobbing var ve her işi yaptırıyorlar. Onun dışında imkanınız varsa otellerde çalışabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence dedikleri gibi restorana gidip garsonluk yapabilirsin veya bir tanıdığın varsa onun yanına gidip çalışabilirsin.

Zincir marketlerde çalışma normal samimi bir kafe gibi yerlerde hem harçlığın çıkar hem çok yorulmazsın.

Peki ne kadar maaş verirler işin ortasındna 5 Ağustos'ta 18 yaşına gireceğim.

Çok aman aman bir fiyat bekleme diyebilirim günlüğün 700 ile 900 arasında değişir fakat çalıştığın yerde çok önemli.

Çok aman aman bir fiyat bekleme diyebilirim günlüğün 700 ile 900 arasında değişir fakat çalıştığın yerde çok önemli.

Burger King gibi vs yerler 25-30 arası veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…